søndag 10. januar 2010

Koselig helg på hell...
Selve bursdagen til Adam (vår eldste sønn) var i dag og han har gledet seg syk til denne dagen. Det er kult å ha diskobursdag med venner, men det er noe spesielt med selve dagen da man ble født. Her i huset begynner alltid en bursdag med bolle med lys og flagg, saft og pakker i mamma og pappa sin seng, men siden det har vært så kaldt måtte dette foregå foran peisen i stua. Han fikk både lego, filmer, ordentlig tegneutstyr (han er nemlig en meget habil tegner og hans store idol er Øisteins blyant) og nye ski og støvler.
Siden det var en helt fantastisk dag måtte vi bare ut i snøen etpar timer og etter å ha akt litt dro vi innover til en lavo i skogen her. Der fant ungene en helt supert sklie så det var jo helt umulig å få de med hjem. Da gikk jeg og knipset noen bilder i det nydelig vinterværet. Selv om kameratet er enkelt er det faktisk mulig å få ok bilder. Men, til min bursdag har jeg ønsket meg nytt kamera så jeg kan få utfolde meg enda mer. Har stor interesse for fotografi og i min "ungdom" gikk jeg i lære en stund hos en veldig flink fotograf. Med litt skikkelig utstyr blir det enda mer gøy i ta bilder.


Ellers må jeg bare si at jeg kom meg på trening i går! Det ble ikke spinning, men helsestudio og det var kjempedeilig å komme igang. Nå begynner hverdagsrutinene å sette seg så nå blir kanskje lettere å komme seg avgårde...Ønsker alle en fin uke!2 kommentarer:

 1. Hanne Erlandsen12/1/10

  Hei Anett
  Tenk at Adam har blitt 9 år:-) Gratulere masse med 9 års dagen

  Klem

  SvarSlett
 2. Hei Hanne, tusen takk for hyggelig hilsen. Ja, tenk at han har blitt 9 år - det er helt utrolig. Og godt nytt år forresten, tror ikke jeg har fått sendt noen SMS til Singapore etter jul. Jeg regner med at dere hadde det koselig med hele gjengen. Det var utrolig hyggelig å skype med deg, det var et godt alternativ til det å faktisk ha deg ved bordet :-) Gleder meg til du kommer hjem og hils alle!

  Stor klem fra
  Anett

  SvarSlett

Så hyggelig at du vil sende meg en hilsen ♥