søndag 29. august 2010

Vennehelg på Gjøvik...Nå står virkelig høsten for døren og hva er vel bedre enn en superkoselig vennehelg med kos, nydelig mat og litt shopping. Vi har akkurat kommet hjem fra Gjøvik og besøk hos våre kjære venner Tine og Geir. Det ble som vanlig også tid til litt shopping på oss damene. Mens våre kjære store og små var på Lekeland var Tine og jeg nede i sentrum, da ble det både handling og cafétur. Zinkhuset over er kjøpt på Bohus på Gjøvik til kr. 119,- - et varp spør du meg :-)
Det er utrolig hva man gjør for å få handlet litt. Klissvåte fra topp til tå (for å komme inn på butikken måtte vi trosse en gigantisk vannmasse i veien) kom vi oss endelig inn i butikken "Mange ting" og her var det virkelig MANGE TING!!! Masse Green Gate, Chic Antique og mange andre merker. Jeg fikk kjøpt en fin GG duk, en liten skje, en vase og etpar andre småting, pluss flere meter med nydelig blonde til fremtidige puter :-) Måtte også kjøpe litt strikkegreier, jeg blir nemlig alltid så inspirert når jeg er hos superflinke Tine. Hun strikker og hekler de nydeligste ting, ta en titt på bloggen hennes: http://www.tagmydesign.blogspot.com/.
Så har jeg jo lovet dere en rapport fra Aschehougs hagefest på torsdag. Dette er en fest der alt som kan krype å gå av A-D kjendiser er (inkludert noen ikke fullt så kjente ansatte i Aschehoug). Det er nydelig mat (tapas), masse drikke og kameraer OVERALT. Jeg prøver alltid å snike meg med på et bilde eller to, men denne gangen klarte jeg faktisk å komme meg med på direktesendte nyheter på NRK!!! Jeg burde jo ha stoppet opp og smilt til kamera, men ble så forvirret at jeg bare hastet videre :-O Det var ihvertfall en kjempekoselig fest med ca. 1400 mennesker!

Husk å melde deg på min giveaway HER, du kan vinne ett års abonnement på Vakre hjem & Interiør og en annen overraskelsesgave. Jeg vant faktisk min andre giveaway i helgen hos "Noe på hjertet" - tusen takk!

Ønsker alle en deilig søndagskveld!8 kommentarer:

 1. Stilig Zinkhus du har funne deg, må snart ha meg noko sånt eg og trur eg... Er flotte, og kjekt med sånne lys-hus no når det går mot haust... :-)
  Så spanande å vera med på den hagefesten då... Må jo nesten berre spørra, er du kjendis eller ansatt i Aschehoug....? :-D
  Ha ein fin fin søndagskveld vidare.
  Klems

  SvarSlett
 2. Hellu....takk for en koselig helg!! Ble fort tomt her ja:) Fint det ble med zink huset!! Lite med blogging på meg i dag, men kommer sterkere tilbake i morgen!! Kost meg med minsta og et lite te-skarvle-besøk, så nå er det straks senga... Lang dag i morgen!!

  Vi snakkes!! Nyt kvelden med barna;)

  Klem Tine

  SvarSlett
 3. Zinkhuset minner meg om Mummihuset, og jeg fullstendig elsker Mummihuset. Hm, må kanskje ta meg en tur på Bohus og se.... :-)

  SvarSlett
 4. Herlige saker du har funnet deg ♥ Zinkhuset var et kupp! Så kos med slike vennehelger, gøy for både store og små det og komme seg litt bort innimellom...:))

  Så kult og ha vært på NRK da - på den kjendisfesten, hihi... Hvorfor var du der? SIkkert litt artig blant alle kjendisene:)

  Ha en herlig ny uke!

  Klem Line

  SvarSlett
 5. Hei, første gang jeg titter innom, jeg fant deg via FB ;) Toppen å finne nye flotte blogger:)
  For en flott blogg du har, la meg til som følger med en gang!!♥
  Nyydelig zinkhus .) Er så glad i disse :)
  Ja, dette lignet faktisk på Mummihuset, så søtt ;)
  Ser ut som en lystig gjeng, synd med regnet da ;) Tapas er mums!!♥
  En herlig mandag ønskes deg!:)
  Titter snart innom igjen og gratulerer masse med 10000 besøker!!♥
  Klem Anki

  SvarSlett
 6. Så herlig zinkhus, et virkelig kupp ja.
  Kikket på putene du har sydd lenger ned, de var skjønne.
  Ønsker deg en fin uke, klem T

  SvarSlett
 7. Så herlig med vennehelg, det er bare såå koselig. Litt jentetid til shopping (lekre ting, den lille duken var supersøt)

  Flott med bilder fra festen også, synd med regnet, skulle vært flagrende sommerkjoler og hvitvin :) ha ha..

  Takk for kos hilsen hos meg -alltis så koselig med tilbakemeldinger :)

  Ha en flott dag!

  Klem fra Tove

  SvarSlett
 8. Høres ut som en koselig helg....og kjempefine saker du har kjøpt!!!
  Spennende med hagefesten også...tenker det var litt av hvert å se på :o)

  ha en fin kveld :o)

  SvarSlett

Så hyggelig at du vil sende meg en hilsen ♥