onsdag 1. september 2010

Flere puteprosjekter og ekstrapremie...
Selv om det er leeeenge til jul enda skader det vel ikke å begynne å tenke på hva man skal gi til nære og kjære i julegave i år. Hos oss blir det mange som får bøker siden undertegnede jobber i forlag, men jeg tenkte også å gi noen personlige gaver i år. Derfor driver jeg å øver meg på pytesying om dagen. De nydelige båndene er kjøpe hos "Mange ting" på Gjøvik og på Stoff & Stil.

På den forrige puten jeg sydde hadde jeg glidelås nederst, men denne gangen prøvde jeg meg på en annen lukning så her sydde jeg på noen bånd som jeg bare har knytt i underkant av puten. Enklere og engentlig like fin løsning som en glidelås synes jeg. Bildet av guttene er tatt på Mallorca i fjor og er et herlig bilde av de i sjelden positur ;-)


Jeg ser at jeg har endel å lære, men det nærmer seg. En ting man lærer er at ikke alle stoffer tåler varmen man må ha på strykejernet for å påføre strykemotiv - det lærte jeg i dag. Tror likevel jeg fikk ordnet det så den litt mørkere sjatteringen ikke synes så godt :-O Så kan jeg absolutt anbefale alle syentusiaster som bor på Østlandet å ta en tur på Stoff & Stil utenfor Drammen. Der var jeg nemlig i dag og for et eldorado for de som liker å sy! Meter på meter med stoff - og det billig stoff! Det gikk noen kroner, men likevel ble det spart mye...


Så tenkte jeg å vise ekstrapremien jeg skal trekke i forbindelse med min giveaway. Premien er en lavendelpose kjøpt i Provence, deilige lavendelsåper fra Durance og en håndgele fra L'OCCITANE. Gaven trekkes blant mine følgere som de siste dagene har økt betraktelig - utrolig koselig :-) Denne trekkes også 1. oktober.

I kveld var minstemann og jeg på spinning, dvs jeg var på spinning og minstemann hos barnepassen. Da han fikk is til kveldsmat som en liten belønning var lykken total!

Da gjenstår det bare å si - GOD NATT!


6 kommentarer:

 1. Nydelig pute, blir spennende å se flere prosjekter!♥ Nydelig bånd ;)
  Ønsker en flott kveld!
  Klem Anki

  SvarSlett
 2. Så nydelege puta du har laga! Må verkeleg få øva meg litt meir eg og ser eg... :-) Flink du er!
  Flott ekstrapremie også, Durance sine lavendelprodukter er jo så herlege!
  Klems

  SvarSlett
 3. Jeg kjøpte meg en brukt symaskin for noen måneder siden, og hadde (har fremdeles, altså...) store planer for alt jeg skulle skape. Symaskinen står på arbeidsbordet, klar til bruk til enhver tid, men den står merkelig stille. Kanskje snart.... :-)

  SvarSlett
 4. Så fin den puta ble Anett!! Tror vi må få til en tur til stoff og stil neste gang vi er nedafor;) KAn jo faktisk bruke symaskin jeg å:)

  Ha en finfin dag!!

  Klem Tine

  SvarSlett
 5. Herlige puter! DU er jo kjempeflink... ♥ Fint med slike personlige puter med bilder på, og gutta syns vel det er litt stas og tenker jeg:)
  Flotte blonder!
  Jeg har enda ikke vært på Stoff & Stil jeg, men tror nok jeg må legge en dag dit, er så mange som anbefaler det:)

  Herlig gave! Jeg elsker L'OCCITANE og lavendel:)

  Ha en herlig dag!

  Klem Line

  SvarSlett
 6. Så koselig med hjemmelagede julegaver, og den puta var jo bare nydelig ♥ Koselig minne for familie og besteforeldre også det.

  Ha en herlig høstdag!
  Klem Nina

  SvarSlett

Så hyggelig at du vil sende meg en hilsen ♥