fredag 3. september 2010

HERLIGE fredag!!!


Noen dager er bare så innmari mye bedre enn andre dager og når man våkner opp til STRÅLENDE sol og det attpåtil er fredag, da tegner det til å bli en fin dag. I dag har jeg hatt hjemmekontor halve dagen og da kan man både jobbe OG bake - samtidig!

Disse rundstykkene så jeg at Har en drøm hadde bakt i forrige uke og de så bare utrolig deilige ut. Så mens jeg ventet på at nettverket skulle komme til seg selv ble det også litt baking. Nå har vi rundstykker til helgefrokostene og noen matpakker :-) Oppskriften finner du hos Hvitstil.

Etter jobbingen bar det til Sverige for litt svenskehandel. Vi skal nemlig være verter for min mammas bursdagsfeiring i morgen med 14 store og små. Da er Nordby köpsenter et bra valg (der er det nemlig også en herlig SIA butikk). Og i morgen skal det lages tapas i lange baner...

Nå har roen senket seg i huset og hva er vel ikke bedre enn en deilig mocca 
og levende lys sammen med fredagsfilmen!

Ha en fin helg alle sammen!


5 kommentarer:

 1. Glad av innlegget ditt...♥

  SvarSlett
 2. Mmmmm dette såg deilig ut! Så flink du er. Jeg er helt håpløs på kjøkkenet. Trives virkelig ikke med matlaging og synes nesten litt synd i guttene mine. Må skjerpe meg!

  Nordby kjøpesenter ja, var der i sommer. Mye fint på Sia butikken ja!!! Men jeg kjøpte mest på Panduro (les; stoffer). Skal tilbake neste år.

  Ønsker deg og dine en god helg!

  Klem Marianne

  SvarSlett
 3. Anonym4/9/10

  nei, nå er det natta, og jeg skal spise disse i morgen tidlig :)

  SvarSlett
 4. Mmmm så godt:) Takk for inspirasjon..
  Ønsker deg en fin dag og helg. Tapas er jo bare så gøy å ordne til da:)
  Kos deg!
  Klem fra
  Lotta

  SvarSlett
 5. Dette så godt ut...og noen koselige bilder!!
  Lykke til med feiring og ha en fin helg :o)

  SvarSlett

Så hyggelig at du vil sende meg en hilsen ♥