søndag 19. september 2010

Rolig ukeslutt...
Dette har vært en herlig helg uten særlig store planer. Siden det har vært ekstra mye å gjøre på jobb både for mannen og meg i det siste har det vært utrolig deilig å bare slappe av å gjøre akkurat det vi har følt for å gjøre. I går ble det litt shopping (20% på interiør hos Dorothea) og klargjøring av hage og veranda til vinteren. I dag ble det en spinningtime på morgenen, en cafètur på dagen også til bestemor for å spise deilig lammemiddag på ettermiddagen. Alle har kost seg og hentet masse energi til ukas aktiviteter :-)

Fra Dorothea ble denne søte kubbelysestaken fra IB Larsen med hjem. Jeg synes det ble fint med det romantiske lyset og blondene til den litt mer røffe lysestaken. Har sett på den flere ganger og nå var tiden inne for å få den i hus. Kjøpte også en lysestake i fattigmannssølv til 50% :-)

Da venter en nye uke folkens!


6 kommentarer:

 1. Veldig godt med en rolig helg i ny og ned! Kan ikke si jeg synes det var så veldig stressende å være på spa i dag jeg heller. nydelig lysestake må jeg si, har sansen for slik. Håper du har hatt en fin helg og at du vil få en strålende uke :)

  SvarSlett
 2. Deilig med en rolig helg. Det har vi også hatt,å den har vi virkelig nyt.
  Ha en flott søndag vidre.
  Klem Christina

  SvarSlett
 3. Hellu snuppa!! Ser og høres ut som om dere har hatt en herlig helg!! Like slike helger:) Vi har vært på hytta i helga og nå tar utedoen skikkerlig form!! Snakke om hvit utedo lykke;) Ble kort helg på meg og mamma da siden vi kom opp lørdag etter jobb...

  Ha en fin fin uke!!

  Klem Tine

  SvarSlett
 4. Tusen takk for hyggelig kommentar på den siste novellen min. Krysser jo også fingrene for vinnerlykke hos deg vet du. ;)
  Det er både skummelt og spennende å legge ut det man skriver, og veldig spennende å finne ut hvordan andre mottar det.

  Herlig stemning over helgens bilder, og så fin lysestake! Denne varianten av lotusblomst likte jeg godt. Røff og romantisk på en gang.

  Mandagshilsen tilbake til deg fra Huldrelevenet :)

  SvarSlett
 5. Ja det er herleg med sånne helger utan dei store planane. Berre ta ting som det kjem... Skjønn kubbelysestaken og så flott med dei blondene på lyset. Kjekt med salg :-D
  Ha ei flotte haustveke vidare.
  Klems

  SvarSlett
 6. Høres deilig ut -og bare ta det som det kommer! Trenger sånne avbrekk :)

  Nydelige lysestaker!

  Ha en flott ny uke!

  Klem fra Tove

  SvarSlett

Så hyggelig at du vil sende meg en hilsen ♥