søndag 22. august 2010

♥ Krakker & engler ♥Når man har hjemmehelger uten altfor mange planer får man virkelig gjort mye. På fredag malte jeg ferdig den velbrukte IKEA-krakken jeg kjøpte for flere år siden (med mine 162 cm trenger man all den hjelp man kan få). For at den skulle stå i stil til resten av kjøkkenet ble den nå malt hvit. Men, jeg syntes den trengte litt mer og på Panduro fant jeg noen fine tekster. Denne franske teksten betyr noe sånt som "kjøkkenet er husets hjerte".

 

Siden resten av kjøkkenet har fått en sikkelig makeover det siste halvåret måtte jeg også få byttet ut lampeskjermene. Etter å ha lett i over ett år har jeg endelig fått kjøpt nye til både kjøkkenet og stua. De er fra Miljögärden og var akkurat passe dyre og kjøpt hos Dorothea. De passer perfekt til de nye gardinene fra Noll54 - som enda venter på å bli forkortet og hengt opp...
 


Også har jeg sydd mitt første putetrekk :-) Jeg må ha små prosjekter som jeg blir relativt raskt ferdig med og dette var et slikt prosjekt. Dessverre har jeg ikke fått vært på Stoff&Stil enda så stoffet kjøpte jeg på Panduro, mens bildene er hentet fra nettet og skrevet ut på strykepapir fra Clas Ohlson. Så strøk jeg bildene på puten og sydde blondekant rundt. Jeg er ganske fornøyd med mitt første puteprosjekt så det blir nok flere utover høsten :-)

Vi har hatt en herlig helg med nydelig vær og mye koselig besøk. Jeg tror kanskje vi har tilbrakt tilsammen 1 time inne i dag ellers har alle bare kost seg ute i solen. Så får vi bare krysse fingrene for fint vær til uken også, da er det nemlig Aschehougs hagefest og dit skal jeg!!! Kanskje jeg viser noen bilder fra festen på bloggen ;-)

Håper alle får en fin uke!


12 kommentarer:

 1. Så flott krakken ble...og den passer perfekt til resten!! Puta ble bare lekker!!! Flink er du Anett!!! Nå er det ikke lenge igjen til vi sees!! Gleder oss!!

  Ha en fin uke!

  Klem Tine

  SvarSlett
 2. Jeg er så glad for at du ville gjøre noe med krakken "min" ;-) Den ble super fin og jeg gleder meg til å ta den i bruk :-))
  Puten er også lekker :-)) Og jeg skal, eller du skal lære meg å lage sånne fiiiiine puter :-)))

  Klem fra Janicke

  SvarSlett
 3. Joda, vart ei forholdsvis våt helg her. Spesielt i dag har det vore ille. Men, har fått sydd mitt første putetrekk eg og, men vart ikkje så fint som ditt... Det var jo skikkeleg lekkert. Så herlege detaljar. I går vart det loppemarked i stedet for sying, men kjekt det og... :-)
  Ha ei fine ny veke og god natt :-)
  Klems

  SvarSlett
 4. Så lekker krakken ble! Likte den kjempegodt, rene praktmøbelet :)

  Og putene -sukk.. Vakkert vakkert..
  Jammen er du flink :)

  Nyt søndagskvelden!

  Klem fra Tove

  SvarSlett
 5. Så fin krakken ble med skrift, og skjønne puter! Jeg har også stoff liggende til puter...var bare det å sette igang ;) (sånn egentlig var de tenkt til benken i hagen, men det sier vi ikke til noen!) Litt må en jo ha å pusle med utover høsten.

  Og den eplekaka...mmmm...godt jeg ikke har noe spiselig i umiddelbar nærhet, for den så god ut!
  Ha en super uke!
  ☺ Nina

  SvarSlett
 6. Hei vennen...skal si du har vært kreativ siden sist jeg, mye fint du har lagd,og den eplekaken så fristende ut du....jammi jammi.
  Ha en fin kveld.
  Klem fra Maliva

  SvarSlett
 7. Heisann!!
  Kjempefine puter du har sydd....flinking :o)
  Og krakken ble flott med tekst på....min er bare hvit den :o)
  Boken "Lev Vackert" kjøpte jeg fra Lobelia....en nydelig nettbutikk!!
  Vel verd kjøpet...utrolig mye fint!!

  Ha en fin uke Netta

  SvarSlett
 8. Anonym23/8/10

  Hei søta, så utrolig mye fint du lager. Jeg misunner deg den fine systua du har fått deg. Kan hende jeg kommer og blir med på leken :)

  Klem Katrine

  SvarSlett
 9. Anonym25/8/10

  Hei Anett
  Så utrolig kreativ du er og så mye fint du lager og ordner.

  God klem Hanne

  SvarSlett
 10. Heia!
  Tusen takk for den fine kommentarer på innlegget om lillesøster. Satte veldig pris på det. Det er det mest personlige innlegget jeg har hatt og det ble mye tårer underveis... Koselig at så mange gav respons. En spennende tid for både søster og oss dette..

  Så fin krakken ble og NYDELIGE puter. Flink er du!

  Ha en fin fin dag.

  Klem Marianne

  SvarSlett
 11. Så flink du har vært,imponert!! Jeg vil og ha en sånn helg snart...:-)
  klem♥

  SvarSlett
 12. Så koselig krakken ble:)) Kjempesøt ♥
  Og for en flott pute du har laget, var sikker på at det skulle stå at de og var kjøpt på Dorothea jeg, men så har du sydd den selv! Wow ♥

  Skulle egentlig bare innom og ønske deg god helg!
  Håper alt står bra til...

  Klem Line

  SvarSlett

Så hyggelig at du vil sende meg en hilsen ♥