fredag 20. august 2010

God helg ♥


Jeg må dessverre innrømme at jeg ikke er en god baker. Jeg ELSKER å lage mat, men baking har aldri vært min greie. Likevel er det i enkelte sammenhenger pålagt med hjemmelaget kake og i går var en av de dagene. Vi har nemlig 2-kaffe på jobben hver fredag og da har vi egen kakeliste hvor det er forventet at man har med hjemmebakt. Selv om jeg var på bakgårdsfest på jobben i går, og det ble både vin og champagne, var det bare å sette igang med baking når jeg kom hjem. Med de deilige eplene som er å få tak i på denne årstiden valgte jeg selvfølgelig eplekake (dessverre ikke med epler fra egen hage i år).

Jeg serverte kaken med vaniljeis og karamellsaus. Det er første gang jeg har fått eplekake ordentlig saftig og eplene som var vendt i sukker og kanel ble karamelisert når kaken ble stekt - DEILIG! Oppskriften fant jeg på melk.no sine hjemmesider: Bestemors eplekake.

Med dette ønsker jeg alle en super helg!


6 kommentarer:

 1. Mmmmm...eplekake er jo så godt! Og den der såg jo herleg ut... No fekk eg skikkeleg lyst på eplekake...
  Riktig god helg!
  Klems

  SvarSlett
 2. EPLEKAKE.....en av mine favoritt kaker;) De hører høsten til!! Ønsker deg og dine en god helg!! Sees snart;)

  Klem Tine

  Ps..helt alene i helga...hihi..litt godt!!;)

  SvarSlett
 3. Den så himmelsk ut :) MmmMM! Og så luftig og fin!
  Hva er hemmeligheten?

  Ha en fin helg!
  Klem fra Heidi

  SvarSlett
 4. Uuummm, det så godt ut! Flinka:))
  God helg!

  Klem Line

  SvarSlett
 5. Hei Anett, for en skjønn blogg du har:)! Ser ut som dere har det helt strålende! Det er når man ser på barna at man skjønner hvor mye tid som har gått siden sist, vi voksne holder oss jo evig unge;). Ha en flott helg:)! Klem, Trude

  SvarSlett
 6. Anonym22/8/10

  Skulle ikke hatt noe imot en smak, jeg heller. Den så lekker ut. Selv er jeg i Suldal. Tok en tur med Modgunn for å vise fram mx5.

  hilsen pappa

  SvarSlett

Så hyggelig at du vil sende meg en hilsen ♥