onsdag 18. august 2010

Drøbak - igjen???Når man har fridag må denne brukes HELT riktig og når man har fridag sammen med de søte små er det enda viktigere med full klaff. På mandag var det nemlig planleggingsdag på skolen og i barnehagen og da bestemte Janicke og jeg at alle 6 skulle ta en tur til Drøbak. Vi hadde på forhånd inngått 2 kompromisser - den minste ville leke i den offentlige haven og den eldste ville ha baguett med ost og skinke :-)


Til å være en så liten by har de fått utrolig mange koselige kafeer i Drøbak. Min favoritt er "Bakeriutsalget", ungene sin er "Café teskje", men denne gangen havnet vi på en liten cafè som heter Pavlovs café. Der var det kjempekoselig betjening og fersk, god mat (og de hadde baguett med ost og skinke - gudskjelov). Jeg tror småfuglene ble minst like mette som oss.


Etter maten gikk vi en tur på brygga som alltid er kjempekoselig - masse båter, småfisk,  krabber og sjøstjerner og jeg hadde selvfølgelig ikke med krabbestengene :-( Rett ved torvet traff vi på denne frekke karen - den var bare så utrolig kul og gjennomført. En sånn bil MÅ jeg bare ha :-)

Jeg er litt usikker på hvem som koste seg mest i parken - de to små i sklia eller de to store på dumpa :-) Jeg husker selv hvor utrolig morsomt det var å dumpe - skikkelig barndomsminne. Det ble dessverre ikke noe handling denne gangen, men en kjempekoselig dag hadde vi ihvertfall - både store og små!

Ønsker alle en fin uke!
1 kommentar:

  1. Skjønner at det er Drøbak som er byen å være i;)
    Tjihi! Ser ut som et herlig sted. Koselig å gjøre litt sånn på hellige fridager, som du skriver.

    Så fin "systua" di har blitt! Deilig med sitt eget lille fristed ☺ Gleder meg til å se mer sying fra deg. Jeg har såvidt startet (gjorde litt i vår), men etter å ha sett i S&S katalogen i går, så ble jeg veldig inspirert!

    Ha en fin dag videre! Klem Nina

    SvarSlett

Så hyggelig at du vil sende meg en hilsen ♥