søndag 28. mars 2010

Påskeferie og vårrydding...Siden kjøpestoppen har opphørt, skatten ble på plussiden og lønninga er på konto, var det ekstra artig å dra til Outlet One i Vestby denne uka. Jeg har vært der før også, men fant liksom ingenting da. Nå ble det derimot andre boller. Janicke og jeg prøvde oss først på mandag, men jeg kan love dere at 1 time er ALTFOR lite. Dermed ble det ny tur på fredag. Etter 2 timer hadde jeg både tøy til minstemann, kjole og 2 par sko til meg (satt ned fra 1300 til 99 kroner), pluss 2 små brikker og en fin boks til de hjemmelagde knekkebrødene mine.
 

Jeg merker alltid når beholdningen av knekkebrød begynner å synke, mannens humør gjør nemlig akkurat det samme. Da er det bare å sette igang å lage ny ladning - for husfredens skyld. Perfekt syssel mens jeg rydder huset. Så nå er huset påskeryddig og knekkebrød til fridagene i boks - bokstavelig talt.  


Vi har vært på deilig lammemiddag hos svigermor i dag og da pakket jeg inn noen knekkebrød til henne også og pyntet pakken med en hjemmeheklet blomst, håper hun liker de...

 

Etter knekkebrødbaking og rydding av huset ble det en tur i badekaret med en iskaffe og bladet "LevLandlig". Man gleder seg jo ikke mindre til våren etter å ha lest det bladet. Dessverre er det fortsatt så mye snø at vi ikke ser plenen her engang enda, men da jeg var i Drøbak i går så jeg den første krokusen - et herlig syn. Da vet jeg det ikke er lenge til våren kommer uansett hvordan hagen ser ut...
 

Nå har påskeferien begynt og da skjer det alltid noe med mannen i huset - da skal det ryddes! Jeg vet hva som venter når mannen skal rydde - da får jeg så hatten passer over alt rotet jeg har liggende. Det er garasjen som skal ryddes når våren kommer, dette er nemlig det eneste stedet i huset han virkelig rydder. Han flytter på ting ellers i huset, men rydding foregår kun i garasjen. Denne gangen var det babyutstyr som var temaet. Etter hans mening kom vi ALDRI til å bli kvitt disse tingene, de hadde jo stått der siden tidenes morgen! Etter to annonser på finn.no og 8 timer var absolutt alt borte - noe ble gitt bort, resten ble solgt for en billig penge til en kjempesøt jente som ventet en liten gutt om etpar måneder. Hun var så hyggelig at jeg ga med dyne, pute og sengekant også, det er så koselig å tenke på at snart skal enda en liten gutt bruke tingene til Adam og Lukas :-) Nå tror jeg kanskje gubben holder munn neste gang han skal rydde i garasjen...


Mitt bidrag til vårryddingen ble sortering og rydding av vinterjakker til meg og ungene. Deilig å bli kvitt alle store, tykke jakker og bukser. Nå skal vårjakkene frem!!!

I morgen blir det harrytur til Sverige for å handle inn litt godt til påsken.

Husk at det er mye å gjøre i påsken dersom været ikke blir så bra. Vi skal i svømmebasseng, lese påskekrim og spille monopol :-)

 

6 kommentarer:

 1. Dette kjenner jeg ikke igjen. Men det ble veldig fint da :)

  SvarSlett
 2. Anonym29/3/10

  Så gøy m shoping og rydding! Jeg tester nå ut min nye I-Phone på nettet! Gøy!!! Vi har jo et års bryllupsdag om en uke, så jeg fikk den av min snille mann! Go påske!! Klem Tine

  SvarSlett
 3. Så mye fint, og hvor har du kjøpt den boksen? Og det er bra du havnet på pluss siden ang skatten ;) Vi får igjen begge to i år også, og det er fantastisk!
  Skal sansynligvis til sverige selv før vi tar en liten påskeferie.
  Kos dere masse i påsken :)
  Klem fra Heidi

  SvarSlett
 4. Det blir så fint hjemme hos dere nå :-)) Garasjen skinner ;-))

  Vi koser oss på hyttetur, men savner selvfølgelig våre gode naboer :-))

  Klem klem

  SvarSlett
 5. Så gøy med shopping, og det høres ut som du har gjort noen gode kupp og:o))

  Ah, rydding i garasjen - hehe, her er det akkurat likt, vi har ikke garsje, men en stor bod og der rydder mannen! Der, og BARE der! Og alt som jeg har satt ut dit (som hører til i en bod) det kommer inn igjen, er så utrolig irriterende at han tror han eier den boden, jeg har ikke et eget rom, det skal pokker meg ikke han ha heller...:o))

  Men deilig og få ryddet unna litt, særlig store vinterjakker ol, da er det VÅR!

  I dag skal vi ha årets første grillmiddag, har spadd frem grillen på terrasse, og det skal bli godis:o) Er ikke strålende vær her allurat, men opphold i alle fall, så vi griller ute og spiser inne:o)

  Ha en fortsatt flott Tirsdag, og nyyyt at det er ryddet og fyllt opp i knekkebrødboken!

  Klem Line

  SvarSlett
 6. Hej Du Rara!
  Jag ville bara kika in och önska dig en riktigt trevlig påsk! Kram Petra

  SvarSlett

Så hyggelig at du vil sende meg en hilsen ♥