torsdag 25. mars 2010

Snart påske - og godt er det...


Soloppgang kl. 06:00 en nydelig vårmorgen

Denne uken har gått veldig fort og bloggingen har måttet vente. I dag skulle jeg egentlig hatt en lengre dag på jobb avsluttet med en hyggelig avskjedsmarkering for Aschehougs sjef William Nygaard. Nok en gang kommer telefonen fra barnehagen som alle foreldre frykter, Lukas har slått seg - IGJEN! Antakelig er stingene fra forrige torsdag slått opp. Denne gangen bestemte vi oss for at mens jeg kastet fra meg glasset jeg akkurat hadde rukket å få i hendene for å stable (hadde nemlig høyhælte støvletter) meg ned til bussen som skulle gå om 15 minutter, dro Morten til tannlegevakta. Som kanskje noen av dere har skjønt egner jeg meg ikke på steder der det finnes en mikroskopisk sjanse for at jeg kan se blod. Morten var rask og effektiv og midtveis mellom Oslo og Vinterbro ringte han for å si at alt var bra med stingene - Lukas hadde sannsynligvis bare slått løs en av fortennene. Tenk å bli sjeleglad for at ungen har slått løs en fortann!!! Nå er vi jo så godt kjent på tannlegevakta i Ski at der stod visst damene klare og ønsket Lukas velkommen tilbake :-) Nå blir det å fortsette med grøt, suppe og youghurt til gutten klare å tygge med fortennene uten at det gjør vondt...

Lukas og nabojenta med mine nyanskaffede sko fra H&M

Denne uken har jeg liksom ikke fått gjort noen ting. Jeg har ikke fått trent, jeg har ikke dekorert bjørkehjertet jeg laget på søndag og jeg har ikke fått malt noe mer hjemme. Men, egentlig er det helt greit å ikke gjøre noenting innimellom. Jeg skal ikke ha dårlig samvittighet, bare prøve å få gjort mer neste uke...

Adam og kjæresten

Disse morsomme bildene er av våre 2 gutter sammen med våre kjære naboers vakre jenter. Vi er så heldige å ha flyttet til et helt supert sted. Tenk å ha så gode naboer at de ringer og spør hvor jeg er hvis jeg er litt sen til barnehagen en dag for å høre om de skal ta med minstemann, eller de kommer og leverer ferskt børd på døra. En annen god nabo har sørget for flotte trimturer i høst og vinter både til fots og på ski med tilhørende koselige samtaler. Nå gleder jeg meg bare til sommeren med lange, svale kvelder på verandaen med et glass vin og fyr i utepeisen i hyggelig lag med gode naboer og venner!

Nå roper senga på meg, skal opp kl. 05:45 i morgen for å komme meg tidlig på jobb å få gjort meg ferdig til påskeferien!

Ønsker alle en super, solfylt og aktiv påskeferie!

3 kommentarer:

 1. Det er helt greit og sette seg ned og gjøre ingen ting!!!
  Vi er jo også så heldig og ha dere til nabo :-)) Tenkt at vi skulle havne nettopp her ved siden av dere :-)) Vi stortrives og angrer ikke en dag på at vi flyttet!!
  Ellers må jeg si at det var et veldig fint bilde av Adam og Sophie :-) De er bare så søte sammen <3
  Nå gleder vi oss til lam på lørdag med vin og gode naboer ;-))

  Klem klem :-)

  SvarSlett
 2. Anonym27/3/10

  Jeg går ut fra at foreldrenes høyeste ønske til unge herr Lukas er en oppblåsbar sumo-bryterdrakt. Den burde gjøre susen!

  hilsen bestefar

  SvarSlett
 3. Anonym28/3/10

  Stakar Lukas!! Skikkerlig uheldig om dagen han...men det er vel alderen å...mye armer og bein om dagen på Pernille!!! Så utrolig flott bilde av Adam og kjæresten;) De blir fort store!!

  Dere må kose dere masse hos pappaen din!! Håper dere får litt sol da...sjekka været i går for Valdres...ikke lovende;( Men, det blir godt med litt fritid for alle man!! Øndker dere en fin påske!!

  Klem Tine

  SvarSlett

Så hyggelig at du vil sende meg en hilsen ♥