torsdag 4. mars 2010

Skikkelig fornøyd...Jeg har bestemt meg for å ta tilbake fridagen min litt. Det ble litt voldsomt med oppvåkning kl. 7, ordning med unger som skal til skole og barnehage, en kjapp forkost hjemme, 2 1/2 time på helsestudio også hjem å rydde. Dagen i går ble derfor slik: opp kl. 9, rydding og en god frokost med "God morgen Norge". Istedenfor å kjøre bil til Ski for å trene inne ble det en drøy times tur i strålende solskinn med et snev av vårlukt og fuglekvitter...
Etter et deilig bad (og ja - jeg ELSKER å bade) dro Janicke og jeg til Drøbak, nå var det nemlig på tide å få tak i knottene til skjenken. Men, før innkjøpet måtte vi dra innom "Bakeri Utsalget" å ta oss en kaffe mocca/chai latte og nybakt croissant. Jeg koser meg nesten like mye på cafè som i badekaret. I det nydelige været måtte jeg ta noen bilder fra Drøbak som viste seg fra sin beste side.                               Også tilslutt - bilder av skjenken MED de nye knottene! Ble den ikke fin? Knottene er i porselen med sølvdetaljer. Gutta er storfornøyd med det nye og romslige kjøkkenet :-)

  

Tada til neste gang folkens!

2 kommentarer:

 1. Så fint det ble med de nye knottene!!!
  Og JA, det er veldig koselig i Drøbak :-)
  Neste gang skal jeg være litt mer sulten, for den salaten de har på bakeri utsalget er bare NYDELIG!!!!

  Klem

  SvarSlett
 2. Anonym5/3/10

  Det har virkelig blitt fint i vinduene deres!! Og de knottene var veeelig fine!! Blir gøy å se live...
  Vi er nå hjemme igjen fra hytta etter noen dager med bare kos og høy avslappningsfaktor!!! Har fulgt med på bloggen selv om jeg har vært på fjellet...oppdaget plutselig at jeg kan se blogg på mobilen;) Gøy!!

  Ønsker dere en god helg!

  Klem Tine

  SvarSlett

Så hyggelig at du vil sende meg en hilsen ♥