tirsdag 1. februar 2011

Vel overstått og ny gang...Tusen takk alle sammen for de kjempekoselige hilsnene på bursdagen min - så koselig :-) Jeg hadde en helt super dag i går. Ble vekket av guttene mine som sang bursdagssang og ga meg deilig gave (se bildene under). På jobb ble mandagsmøtet innledet med bursdagssang og jeg fikk masse gratulasjoner og roser av en god kollega og venninne av meg. Så kom guttene inn til byen og vi spiste på en av mine favorittrestauranter - Tabibito :-) Vel hjemme ble det enda flere gaver. Til min store overraskelse har mannen egenhendig vært innom Home & Cottage og kjøpt et nydelig skjerf fra Florence (du kan vinne et maken inne hos Tomine nå), lekkert brett til å ha ute til våren og nydelig håndkle fra Tine k home - er han ikke flink? Skjerfet hadde han sett at jeg ønsket meg på bloggen til Home & Cottage og det andre regnet han med at jeg ønsket meg :-) Sjokoladen over er jeg helt avhengig av og det var denne jeg fikk av guttene på morgenen! Også hadde min snille mamma vært i Drøbak og kjøpt deilig skjerf fra Becksödergaard som jeg ønsket meg og lekkert stettefat fra Miljögärden. Jeg er utrolig heldig som har så snille mennesker rundt meg
 

En annen ting jeg fikk gjort i går var å dra innom Home & Cottage (hi, hi - dere må vel tro jeg jobber for de sånn som jeg reklamerer for butikken, men det gjør jeg IKKE) for å få med meg siste dag av tilbudet med 20 % på alle varer. Da fikk vi bestilt denne utrolig kule tapeten fra Borge, også fikk vi kjøpt en kjempefin knaggrekke fra InHouse. For noen uker siden kom også lampen fra Fransk Landsstil. Alt dette skal pryde vegger og tak i vår nye gang som skal pusses opp i vinterferien mens guttene er hos bestefar :-)

I morgen skal jeg ha første fridag siden jeg begynte å jobbe 90 % og gjett om jeg gleder meg! Da skal jeg først være flink å ta en spinningtime før jeg drar til Drøbak for et lite cafèbesøk og en runde i yndlingsbutikkene mine :-)

Ha en superduper kveld!


8 kommentarer:

 1. Gratulerer så mye med vel overstått!
  Må si du har fått mye lekkert! Gøy med nye ting når gangen skal pusses opp, er sikker på at det blir kjempefint!
  Ha en kjempefin fridag i morgen!
  Klem T

  SvarSlett
 2. Enda flere flotte gaver Anett!! Morten er jo bare så flink til å kjøpe gaver til deg!!

  Kos deg masse med fri dagen i morgen!!

  Klem Tine

  SvarSlett
 3. Så heldig du er, anett :-) jeg er sikker på at gangen kommer til å bli super lekker!!
  Jeg gleder meg til å se resultatet :-)
  Og så mye fint du har fått!

  Klem fra janicke :-)

  SvarSlett
 4. Dæsken assa!
  Sååå mye fint;)
  Og så FLINK mann da, kjøpt gave på H&C alene, jeg er imponert, hihi... Det skjerfet fra Florence er bare rålekkert ♥ OG Becksøndergaard! Reine jul og bursdag på en gang det her Anett;)
  Men det er sikkert VEL fortjent... Hørtes ut som feiringen var flott!

  Og du, kooooos deg i morgen på fridagen og gjør akkurat det DU vil;)

  Klem Line

  SvarSlett
 5. Så mye fint du har fått, herlig med gaver og bli satt pris på som en dag som i går! Dette er flaut.. Men, jeg har ikke fått med meg at du hadde bursdag, så jeg får komme litt på etterskudd med halen mellom beina og ønske deg gratulerer med dagen som var og håper du hadde en alle tiders dag ! <3 Klem fra Marthe

  SvarSlett
 6. Tusen takk for kos hilsen!

  Nydelige gaver - og flinke mannen - gjør det ekstra koselig :) Høres ut som kjempekos feiring..

  Nyt en deilig fridag og den gode samvittigheten etter endt trening :) Jeg skal svømme før jeg henter barn idag - hjemmedag her også..

  Klem til deg

  SvarSlett
 7. For en herlig dag, og FOR noen presanger!
  Heldige du...både som har fått så masse fint, og for at menneskene rundt deg kjenner deg så godt ;)

  Nyt fridagen - kan jo ikke starte bedre enn med en treningstime ☺
  klem

  SvarSlett
 8. Grattis med dagen på etterskudd!! ;))
  Her var det mye flott!

  Blir nok superlekkert i gangen deres!!

  Må ha en herlig kveld!!
  Klem

  SvarSlett

Så hyggelig at du vil sende meg en hilsen ♥