søndag 6. februar 2011

Sunday morning blues...
 
Det skjer stadig omrokkeringer på brett og fat her i huset. Men, brettet fra mannen har jeg liksom ikke klart å finne noe sted å ha før i dag. Da tenkte jeg at vårt store stuebord alltid ser så tomt ut og hva passer vel bedre enn et rustikk brett med blomster og lys på midt på stuebordet. Også kan alt flyttes i en omgang når vi skal spise :-)
Så har det også kommet noen nye småting i hus. Jeg var nemlig innom Designmix i Drøbak i går og der hadde de supersalg. For 60 kroner fikk jeg en kjempesøte lysestake i sølv, en nydelig parfymeflakong og en glasslysestake fra Lisbeth Dahl. Alt har funnet sin plass på skjenken på kjøkkenet...

I dag har hele familien vært i hallen. Adam spilte kamp, mannen (som er trener for Adams lag) ledet laget til et tap og en seier pluss at han tok div. vakter innimellom og jeg stod i kiosken. Lille, snille Lukas løp litt til og fra og storkoste seg med brus, vafler og sjokolade! Det er ingen som er særlig glade for dugnader som dette, men jeg synes det er veldig koselig og sosialt, dessuten handler det om å stille opp for barna slik at de kan fortsette med det de elsker. Bildet over viser en liten kar som har kledd på seg selv og en stor kar som er klar til å kjempe for de rødes seier :-)Da kan jeg se frem til nok en 5-dagers arbeidsuke, men denne uka skal jeg ihvertfall få trent mer enn 1 dag - pilates på mandag og spinning på onsdag også må jeg få til etpar gåturer innimellom det :-)

Og forresten - støvlettene er kommet for å bli - tusen takk for støtten! Og til de som liker cowboy-støvletter så kan det være kult, men disse skulle være litte kule/pene derfor ønsket jeg ikke cowboypreg på disse :-)

Ha en fin uke folkens!

2 kommentarer:

 1. Nydelige bilder!!♥
  Så flotte ting du har fått med deg hjem!
  Go`guttene ser ut til å kose seg, så herlig ,)
  En flott helg er alltid godt å se tilbakepå når en ny uke står for dör ,)
  Kose deg videre og ha en flott ny uke!!
  Klemmer, Anki

  SvarSlett
 2. Brettet er nydelig!! ( har det samme i hvitt, hi hi ) Og tingene som du fikk med deg hjem fra Drøbak for utrolige 60 kr var super fine :-)

  Hva skulle Morten gjort uten deg Anett?? Og Roar gjort uten meg?? Vi kupper hver dag vi ;-) hi hi

  Jeg ønsker deg en superduper uke!
  Stor klem fra Janicke :-)

  SvarSlett

Så hyggelig at du vil sende meg en hilsen ♥