fredag 4. februar 2011

To keep or not to keep...Dette har vært en fin uke. For det første hadde jeg min første fridag siden jeg begynte å jobbe 90%. Dagen ble bruk til trening (var i helsestudio for første gang på 2 måneder så i går kom jeg meg nesten ikke opp av senga), en tur på cafè og litt shopping. Det ble ikke noen tur til Drøbak, men det tar jeg igjen i morgen. For det andre var jeg på et veldig interessant seminar i går som het Oslo Facebook Event 2011. Jeg dro i forbindelse med jobben, men her var det mange tips man også kan bruke privat. Ikke alt var like interessant, men det var likevel mye bra og relevant. Deilig med litt påfyll innimellom :-) De nydelig rosene fikk jeg av min gode venninne på jobb og nå fikk de bli med hjem for å pryde spisebordet i helgen...
Også har jeg et spørsmål til dere. Jeg har som sagt vært på shopping og har en stund sett etter litt lange støvletter som jeg kan bruke både til hverdagskjoler og til bukser og thights. På onsdag fant jeg disse hos Skoringen og jeg syntes de var utrolig kule. Da jeg kom hjem for å vise de til min mann sa han: "Jeg klarer liksom ikke å venne meg til de cowboy-greiene...". Da er mitt spørsmål til dere: Ser de virkelig ut som cowboy-støvletter? Nå skal det sies av de kun kostet kr. 360,- (førpris kr. 1190,-), og de er EKTE skinn, men jeg vil likevel ikke tråkke rundt i cowboy-støvletter! Så skal de beholdes eller leveres tilbake til fordel for etpar grå støvletter som jeg også ønsker meg? You decide :-)

Nå står mannen og lager hjemmelaget lasagne, jeg blogger med fyr i peisen og lys på bordet og ungene leker og koser seg, selv med MANGE timers hallvakt på søndag ser dette ut til å bli en strålende helg!

Vi blogges!


8 kommentarer:

 1. Så flotte roser til søte Green gate kopper og mugge!! Synes støvletten er kjempe kule og de ser ikke ut som cowboy støvletter!!

  God helg til dere alle!!

  Klem Tine

  SvarSlett
 2. Så skjønne roser, kopper og mugger.
  Jeg synes heller ikke de ser ut som cowboystøvler, synes de var skikkelig kule!

  Ønsker deg en fin helg!
  Klem T

  SvarSlett
 3. Å så kos med roser og vårlig GG :)
  Samme hos oss ikveld, barna ser TV, mannen slapper av og leser og jeg blogger.. I hver vår sone i stua - så vi er sammen selv om vi driver m litt ymse. Kos!

  Jeg likte støvlettene veldig godt. Lekre detaljer - og en farge som gjør at de funker vår, høst og vinter - tenk det - da ender de jo opp nesten gratis :) Ikke noe cowboy over disse for meg.. Men nå liker jeg cowboy og boots :D

  Klem og god helg til deg
  Tove

  SvarSlett
 4. Først av alt, gratulerer så mye med dagen på etterskudd!!:)
  Håper du hadde en fin dag!
  Støvlettene var kjempekule. Ikke hør på mannen, hehe!:)

  Håper du har en fin fredag.
  Klem fra June

  SvarSlett
 5. Så nydelige roser!!
  Og jeg elsker det blåprikkete fra GreenGate, har ikke noe av det enda jeg, men det blir nok det neste på planen, hihi! Og så lurt og bruke latte koppene til telys ♥
  Jeg syns støvlettene var WOW! Ser IKKE ut som cowboystøvler, hahaha - halloooo, han er MANN!
  Og til den prisen!!! Hmm.... de skulle jeg gjerne hatt selv og;)

  Ha en herlig helg - koooos dere;)

  Klem Line

  SvarSlett
 6. Heia;) Husker ikke om jeg gratulerte deg med dagen?Hm..Er jo alltid innom men ikke alltid jeg rekker å kommentere. Men uansett gratulerer så mye med dagen som var. Såååååååååååååå mye fint du fikk da;) Herlig!

  Supertøffe støvletter. Ikke cowboy. Da måtte de jo vært spisse... KEEP:)

  Ha en fin helg:)
  Klemmer

  SvarSlett
 7. Anonym5/2/11

  Støvlettene er veldig kule - keep em!!!

  Katrine :)

  SvarSlett
 8. Syns skoene var kjempe fine og ikke boots i det hele tatt, for øvrig syns jeg det er kult med cowboyboots jeg. I fjor påske var min søster i Texas og jeg ba henne kjøpe med skikkelige cowboy boots til meg;))
  Ha en fiiin dag♥

  SvarSlett

Så hyggelig at du vil sende meg en hilsen ♥