søndag 20. februar 2011

Og så feirer vi - igjen...
Her i huset er det bursdagsfeiringer fra 30. november til 18. februar. Mannen i huset hadde bursdag i går som ble feiret med en rolig kveld hjemme med gaver og hjemmelaget pizza. Tradisjon tro var jeg innom Pascal på vei fra jobb i går og kjøpte nydelige makroner med chili, sjokolade og pasjonsfrukt. Disse er himmelsk gode så det er jammen godt jeg ikke går forbi der hver dag...

I går var det bursdagsfeiring for mor og far i huset. Når 19 store og små skal spise er det vanskelig å finne på noe alle liker synes jeg, men vi bestemte oss for å ha meksikansk fiesta. Da lagde vi enchiladas, quesidilas, nachos og fajita-salat med diverse hjemmelagde salsaer og guacamole. Det ble kjempegodt og maten gikk unna. Til dessert lagde jeg cappucino-iskake. For de av dere som ikke har laget iskake før bør dere prøve denne. Oppskrift finner dere på nettstedet "Det søte liv". Jeg bruker margensbunn og oppskriften på cappucino-iskake. Den er superlett å lage og smaker utrolig godt :-)I dag har det vært nok en super søndag. Solen strålte fra skyfri himmel og selv om gradestokken viste -17 blå hindret ikke det gjengen i å spenne på seg skia og dra på et uformelt skirenn i nærheten her. Med god hjelp av bestefar gjennomførte Lukas løypa med stil, Adam var en skikkelig racer og dro fra både mamma og pappa! Det var mye folk, stormende jubel og flotte premier til de små deltakerne. Med nybakte boller og kakao i magen kunne vi etter 3 friske timer med aking og skigåing dra hjem vel vitende om at søndagen ikke kunne vært tilbrakt på en bedre måte...

Nå har det vært en liten tur på helsestudio før sushi og happy meal fra Mc Donalds ble fortært foran TVen. Til uken er det vinterferie og guttene er så heldige å få være med bestefar på hytta. Jeg kommer etter på torsdag, men mannen må jobbe - jeg tenker han gleder seg til å ha huset for seg selv!!!

Ønsker alle en fin uke om dere skal ha vinterferie eller ikke!


5 kommentarer:

 1. Gratulerer med mannen!
  For en flott dag dere har hatt;)
  Her har begge ungene vært på overnattingsbesøk, så vi gæmlisene var hjemme alene, og det er ikke ofte;) La oss tidlig i går og stod opp sent i dag - deilig det;)

  Været er jo bare helt nydelig for tiden, så deilig! Nå har vi vinterferie i en uke, skal bare være hjemme, så håper på knallvær og skiturer;))

  Ha en fin,ny uke!

  Klem Line

  SvarSlett
 2. Tusen takk for en herlig dag! Det var godt for kropp og sjel med sol, boller, pølser og en haug med glade mennesker :-))

  Ser at du også har vært på pascal - de macronene er bare såååååååååååå deilige! Jummi :-)))

  Her skal kvelden nyyytes med bena på bordet og smågodt i fanget ;-)
  Klem fra Janicke :-)

  SvarSlett
 3. Herlige bilder :-)) Håper dere hadde en alle tiders feiring og at du ellers har hatt en god helg! :-)

  SvarSlett
 4. bestefar20/2/11

  En herlig dag sammen med dere! En god start på en liten uke sammen med Adam og Lukas!

  SvarSlett
 5. Mmm så herlig:)Og grattis til dere ja:) Skal på Pascal selv på onsdag. Rekker ikke å bake og pascal er ikke sååååå dyrt som alle skal ha det til;)Dessuten er jeg konditor vet du og særdeles sær hehe. Har du smakt moccan der?Mmmm med ekte sjokolade... NAM!

  Nei nå er det natta..
  Klemmer

  SvarSlett

Så hyggelig at du vil sende meg en hilsen ♥