tirsdag 8. februar 2011

Kontraster...

Dagen i dag har vært en dag full av kontraster. Her våknet vi opp til en skikkelig vintermorgen med knallblå himmel og 20 cm nysnø. Selv om det var et vakkert syn, var det egentlig ikke dette jeg håpet å våkne opp til nå...  

Men, mens jeg satt og jobbet gikk temperaturen betrakelig opp, fra -3 grader til 7 grader pluss! Da måtte jeg ut i hagen for å ta noen vinterlige bilder i finværet. Planen var at jeg i  dette innlegget skulle fortelle hvor langt unna våren vi egentlig er, helt til linsa fanget inn disse umiskjennelige, nydelige knoppene. Så her gikk det fra full vinter til tidlig vår på 3 timer!


Etter at jeg hadde vært inne hele dagen ble hele familien tvunget ut etter middag - jeg måtte jo ha luft! Det var frivillig tvang for alle ville gjerne ut i det fine været - heldigvis. Mannen måkte snø - først med en snøfreser som ikke gikk fremover, deretter med skuffa, jeg gjorde minst mulig og ungene baset i snøen og fikk snø på steder man ikke skulle tro det var mulig å få snø. Så gikk vi inn og laget deilig latte med diverse tilsetninger :-O

Formen har dessverre ikke vært på topp i det siste. Jeg er svimmel, uvel og har vondt i hodet, i tillegg til at jeg føler meg slapp. Det kan muligens være at jeg mangler litt jern så jeg får se å få sjekket det for sånn her kan det ikke fortsette. I dag måtte jeg jobbe hjemme, men det er slitsom å være så slapp. Trening blir det også lite av, noe som er veldig frustrerende. Mener ikke å klage, men jeg måtte bare få det ut - sorry :-(

På fredag skal vi ha fetter- og kusinetreff i Oslo og det gleder jeg meg masse til. Det er alltid høy stemning og praten går i ett. Vi treffes ikke ofte, men det er ikke kvantiteten som teller, kun kvaliteten :-)

Ønsker alle en fortsatt fin uke!


7 kommentarer:

 1. Så flotte bilder!!! Det er virkelig vakkert ute når alt er hvitt og trærne nesten brekker av all snø.
  Men JA, vi vil ha vår nå så vi kan ta en latte på terrassen i en deilig solstol ;-) Lyden av sildrende vann ( snø som smelter ) Gud som jeg gleder meg :-)

  Jeg håper at formen din blir bedre snart!
  Klem fra Janicke

  SvarSlett
 2. Nydelege bilder♥

  Her er det også nysnø no...
  Men,slikt ver er det (iallefall her på Vetslandet)berre å belage seg på i nokre mnd til!

  Eg sliter med det same som du..Lite jern som fører med seg hodepine og svimmelheit og veldig trøtt..

  Tippar du får det kjekt til helga:)
  Kos deg masse♥

  Takk for fine ord få deg:)

  Klem frå Astrid

  SvarSlett
 3. Helt herlig med denne snøen synes jeg,var så lei av is og hardpakket og glatt snø:-) Våren kan vente til april:) Men håper formen din blir bedre,du sjekker vel hos legen??
  klem♥

  SvarSlett
 4. Så fine bilder!
  Her er det mest regn og høstlignende tilstander om dagen...da er det bedre med snø ;)

  Huff, jeg sliter også med trøtthet og vondt hode om dagen. Har vært så fin i hele høst, og pang så begynte det igjen. Ikke har jeg gjort noe fra eller til heller...kanskje jeg skulle ha testa jernverdiene jeg også?
  Håper du føler deg bedre snart!!
  Kos deg i helga, høres knallkjekt ut ☺
  Klem Nina

  SvarSlett
 5. Stilige bilder!
  Får håpe det bare er et virus som går eller noe annet som går fort over, ønsker deg god bedring!
  Klem T

  SvarSlett
 6. Ønsker deg god bedring! Ja, det er store kontraster ute å går nå. Ser jo når vi kjører en halvtime bil så er det temperaturen forandret seg mye mange ganger. Fine bilder også! Håper du tar deg i det og sjekker hvis du fortsetter å være svimmel og ikke i form. Ha en så god dag som mulig :-)

  SvarSlett
 7. Nydelige bilder! :)

  Så bra at formen er bedre - håper du har en fin helg!

  Vibeke

  PS: Snøen på siden din gjør din side og alle andre som er åpne samtidig TREGE. Jeg anbefaler deg å ta den bort, selv om den er veldig fin. ;)

  SvarSlett

Så hyggelig at du vil sende meg en hilsen ♥