torsdag 10. februar 2011

Inspirasjon...


Jeg har vært inne på Kremmerhuset sine nettsider og de har fått så utrolig mange flotte vårnyheter. Alt fra bokser i sarte farger, sommerlige tallerkener og nydelige tekstiler.

De har også fått inn kjempefine putetrekk. Jeg elsker det lekre trekket med fugler i pastellfarger, denne må jeg ha i sofaen når våren kommer. Puten med teksten "HUG ME" har jeg sett på flere ganger...

Alle bildene er hentet fra http://www.kremmerhuset.no/
Kremmerhuset har alltid søte og artige skilt som både passer på barnerommet, kjøkkenet eller i gangen, ett av disse skal få pryde den tomme plassen over sengen i systua. I systua ønsker jeg også den fine stormlykten og på fatet i stua skal en av de lekre t-lysene få stå.























Og selvfølgelig har jeg vært en tur innom Kremmerhuset og fått sikret meg etpar skatter, en av disse er den søte boksen til vaskepulver i en fin lyseblå farge. Og inspirert av alle de flotte oppbevaringstipsene hos NIB fant jeg en tom badeskum-flaske som jeg fylte Milo på. Sammen med den blå boksen til vaskepulver ble det riktig så pent. For å holde det ryddig på benken har jeg også skaffet meg en kurv til å ha rent tøy i før det legges sammen (som gjerne kan ta noen dager) :-O Vaskerommet er ikke det fineste rommet i huset, men det er praktisk og fungerer glimrende de gangene det er like ryddig som nå :-)

Nå er formen bra og jeg er klar for jobb i morgen etter 3 dager hjemme. Sannsynligvis var det et migreneanfall jeg hadde, men jeg må likevel sjekke jern etc. for jeg har vært altfor slapp i det siste...

6 kommentarer:

  1. Nydelige inspirasjonsbilder :-))

    SvarSlett
  2. Så flink du er Anett :-) Jeg skulle ønske at jeg hadde et eget vaskerom. Sånn det er i dag, så MÅ det være ryddig hele tiden siden det er gjeste toalettet vårt :-( Og det er vanskelig å holde et vaskerom ryddig!

    Kos dere i helgen, vi stikker til fjells :-)
    Klem fra Janicke

    SvarSlett
  3. Så herlige inspirasjonsbilder, må visst ta en tur innom kremmerhuset snart.
    Vaskerommet mitt er ikke bloggbart i hele tatt, men så utrolig glad jeg er i det rommet ;)
    Godt at formen din er bedre.

    Ønsker deg en fin helg!
    Klem T

    SvarSlett
  4. Heisann!!
    Bra formen er tilbake da Netta :o)
    Masse fint på Kremmerhuset...må stikke innom neste gang jeg er i nærheten av en slik butikk :o)

    ha en fin lørdagskveld

    SvarSlett

Så hyggelig at du vil sende meg en hilsen ♥