torsdag 4. november 2010

Nytt prosjekt...


For 5 år siden flyttet vi inn i vår tomannsbolig her på toppen. Da vi flyttet inn var huset 4 år gammelt og det var ikke noe vi følte vi måtte gjøre med en gang. Noe har vi likevel gjort og det er litt maling og tapetsering på soverommene, litt nytt på kjøkkenet og maling av karmer og lister. Nå har turen kommet til vår lille gang. Det aller morsomste med oppussing er planleggingen og nå er vi godt igang. Jeg fant to superlekre lamper hos Den franske landsstil, den øverst til høyre koster kr. 5600,-, mens den jeg har bestilt koster kr. 639,- (den som er nr. 2 fra venstre i bildet til venstre).


Jeg synes det er veldig fint med en fondvegg, særlig i litt mindre rom. Jotun har nå kommet med en serie lekre farger som heter Lady Pure Color. Dette er helt matte malinger i mange lekre farger, både lyse og mørke. Resten av veggene skal tapetseres om og da har valget falt på tapetet Woodland fra Borge. Jeg synes denne tapeten passer supert i en gang (selv om vi ikke har plass til det lekre reinsdyrhodet som er vist på bildet jeg har lånt fra internett). Jeg er ikke sikker på om vi får plass til flettekurven og kommoden, også de fra Den franske Landstil, men blir det plass skal disse også inn :-)
Det vanskeligste valget blir å velge oppheng. Dette er egentlig grunnen til at vi i det hele tatt pusser opp gangen, nemlig at vi har ALTFOR mange jakker og sko og altfor liten plass. Er det noen som har tips til gode opphengsløsninger i en liten gang så tas både bilder og lenker imot med STOR takk! Jeg har funnet noen kjempefine knagger fra Lisbeth Dahl som det dessverre ser helt umulig ut å få tak i, ellers er også denne rekken med 4 knagger fra Sofies Villa veldig fin og praktisk. Speilet er fra Jysk og er kjempelekkert. Over speilet skal det være en hylle lik denne som også er fra Sofies Villa. Her skal det stå lekre duftlys og annet stæsj...

Teppe fra Pappelina har jeg ønsket meg lenge, men jeg har ikke tatt meg råd til den enda. Men, det spørs om ikke litt av den ekstra lønningen før jul blir brukt på en slik. Dørmatten er fra Sofies Villa og kommer nok også i hus om ikke så lenge.

I dag har vi gjort to hyggelige ting. Vi har vært på foreldresamtale for eldstemann og da fikk han så mye skryt, både for jobbingen sin og at han lå bra an - da ble vi naturligvis veldig stolte. Også var det minstemann sin tur. Han ble skrevet inn på skolen i dag og fikk møte rektor. Vet ikke helt om han skjønte så mye av hva som foregikk, han var nemlig mest opptatt av alle lekene på SFO, men nå er det ihverfall ingen vei tilbake :-O 

Da ønsker jeg alle en fin kveld!


PS: bildene er lånt fra leverandørenes nettsider

8 kommentarer:

 1. Så kjempefint :-))

  SvarSlett
 2. Heisann.
  Så spennende med nytt oppussingsprosjekt!
  Det er som du sier, planleggingen er nesten det som er mest morsomt:)
  Lekre ting du har tenkt på:)

  Ha en fortsatt fin kveld:)
  Klem Linda

  SvarSlett
 3. Dette kommer til å bli lekkert, Anett :-) Jeg tror du får ta i knaggene fra Lisbeth Dahl på Monica's interiør. Det var der jeg kjøpte mine ( som jeg hadde på Fålesloråsen ) Om ikke så vet jeg at de har hatt de på Dorothea.
  Kos dere på fjellet i helgen :-)

  Klem fra Janicke :-)

  SvarSlett
 4. Lekkert lekkert Anett!! Gleder meg til å se!!! Skjønner dere skal til fjells, så kos dere masse!!!

  Snakkes! Klem Tine

  SvarSlett
 5. Dette blir nydelig! Lekre ting..
  Tusen takk for kos hilsen hos meg. Kjolen er strikket av mamma'n min (jeg MÅ skaffe meg speilrefleks nå :)

  Blir sying hos meg fra uken av :)

  Kos deg masse i helgen!

  Klem fra Tove

  SvarSlett
 6. Så spennende med oppussing :-) Lykke til!
  Koselig blogg, takk for titten! Klem fra Kine.

  SvarSlett
 7. Fine planer du har,Anett!! Håper det går greit med dere!!
  klem og god helg♥

  SvarSlett
 8. God kveld!
  Innom for og ønske deg God helg ♥
  For noen flotte planer dere har, kommer til og bli sååå lekkert:)

  Klem line

  SvarSlett

Så hyggelig at du vil sende meg en hilsen ♥