søndag 7. november 2010

Winter wonderland...For en stund siden bestilte vi tur til fjells, nærmere bestemt Skeikampen. Da vi bestilte rommet var vi de eneste på hotellet, noe som var helt greit. Tenk å ha hele hotellet helt for seg selv - kult. Nå ble det flere etterhvert og det var også helt ok. Kjekt med litt liv rundt seg. Vi var kjempeheldige med været så fra vi kom opp på fredag til vi dro i dag tidlig har vi hatt strålende sol fra morgen til kveld!

Hotellet er ikke akkurat noen arkitektonisk perle, men vi var så heldige å få leie en leilighet i en 4-mannshytte litt ovenfor hotellet. Her hadde vi peis, badstu (som vi selvfølgelig måtte prøve alle mann), koselig hems og veranda. Da ungene var lagt var det fyr i peisen, et glass rødvin og gullrekka på TV - superkos ♥

Vi har vært MASSE ute i helgen - av to grunner. Den ene er at guttene dessverre ikke alltid er så gode venner som det kan se ut som på bildene, det andre fordi det var herlig snø på fjellet. Ikke var det spesielt kaldt heller så etpar gode turer ut hver dag ble det. Vi er egentlig ingen tur-familie, men vi gjorde et tappert forsøk på en aldri så liten fjelltur på lørdag. Med pakket tursekk, akebrett og godt humør la vi ut på tur. Etter å ha gått frem og tilbake 3 ganger fant vi endelig en vei som førte til fjellet, da var dessverre allerede minstmann sliten og de 500 metrene vi kom oss innover på "toppen" ble laaaaaaaaaaange. Da tok vi en snarvei og akte nedover igjen istedenfor :-O På kvelden toppet det seg litt igjen og da bar det ut nok en gang. Denne gangen tok vi med rumpeakebrett til alle mann og gikk bort i slalombakken. Her ble det aking i mørket nedover siste del av bakken og hoi hvor det gikk! Jeg tror mannen både slo ny fartsrekord og trynerekord på en og samme tur :-)


Noe ungene hadde gledet seg masse til var å bade på Gausdal hotell. Dessverre var dette hotellet stengt i helgen, men tror du jammen ikke de åpnet for oss slik at vi kunne få komme inn å bade - for en service!!! I det store og hele ble dette en super tur med akkurat passe antall andre gjester, herlig snø, kjempebra service og mye god mat. Jeg kan absolutt anbefale en tur til Skeikampen for alle som ønsker seg en fjelltur før julestria setter inn...


11 kommentarer:

 1. Så herlig ,Anette!!
  Gleder meg til nsøen kommer hit jeg! Søskenkrangling?? Nei, det har vi aldri her...
  klem♥

  SvarSlett
 2. Flott helg for store og små!! :)
  Deilig med et avbrekk i hverdagen..

  Syk datter og hjemmekos med tv, film og kos hos oss. Fikk en lang tur ut og sol og trim hjalp på :)

  Ha en flott kveld!

  Klem fra Tove

  SvarSlett
 3. Høres ut som om de har hatt ei perfekt helg!
  Og etter bildene å dømma ser det ut som om de har kosa deko skikkeleg. Gøy med akebrett for både små og store... ;-)
  Ha ei flotte ny veke!
  Klems

  SvarSlett
 4. Herlig Anett!!! Ser jo bare fantastisk ut på bildene!! Lurt med en sånn helg i ny og ne, uansett om det blir litt små krangling med de små;o) Yror det må være noe med det aldersskille?!? Sånn her å!! Gleder meg masse til dere kommer til fjells for å besøke oss!

  Ha en fin uke!

  Klem Tine

  SvarSlett
 5. Så herlig!
  Det er flott på Skeikampen:)
  Og det ser og høres ut som dere har hatt en perfekt helg ♥

  Nye krefter til en ny, flott uke da - nyt den!

  Klem line

  SvarSlett
 6. Du har en så koselig blogg du, blir så glad når jeg er inne her :-) Ser ut som dere har kost dere masse i snøen, og at guttene er veldig fornøyd! Håper dere har hatt en strålende helg!

  SvarSlett
 7. Åh så deilig:) Herlige bilder!

  Så herlig med Lille Due under her. Jeg ble plutselig noen hundrelapper fattigere der forrige uke. Obs... ;)Fine ting du kjøpte:) Har du smakt den nye deilige konfekten på bakeriet?Nam...Ille gøtt:)

  Klemmer til deg:)

  SvarSlett
 8. Herlige innlegg du har postet i det siste :) Bare synd jeg er så dårlig på å kommentere når jeg først er innom.
  Snøen friste veldig nå, for det er vinter og jeg synes det er så nakent uten snøen på denne tiden. Men det er meldt snø her i helgen. Så da håper jeg den kommer!

  Ha en fin kveld! Klem fra meg!

  SvarSlett
 9. Takk for infoen om Muklukene, det blir garantert noen slike øverst på juleønskelisten i år:))

  Ha en herlig Tirsdag!

  Klem Line

  SvarSlett
 10. Høres ut som den perfekte helg for hele familien. Tusen, tusen takk for gode ord inn hos meg også..Håper lykken treffer deg denne gangen. Klem fra meg

  SvarSlett
 11. Så flotte familiebilder!!
  Hørtes ut som at dere har hatt en super helg ;)

  Fin lysekrone som du har bestilt!
  Litt av en prisforskjell ;))

  Klem Silje

  SvarSlett

Så hyggelig at du vil sende meg en hilsen ♥