søndag 21. november 2010

Endelig igang...

Jeg har lenge klaget over at jeg aldri kommer igang med juleforberedelser, men nå er vi endelig igang. I uken som var ble det kun 2 dager på jobb fordi både jeg og begge ungene har vært forkjølet. Da fikk vi begynt å lage litt julegaver og julepynt. På Panduro har de mange forskjellige pakker med materialer til nisser, engler og annet man kan lage til jul. Med en syk 5-åring var dette den perfekte formiddagsaktiviteten når TV-titting og leking var unnagjort...
Det var ikke bare jeg og Lukas som fikk påbegynt juleforberedelsene, men i går fikk jeg endelig varmet opp systua. Etter å ha laget en chai og en kaffe mocca tuslet Janicke og jeg ut for å lage noen hjerter som kanskje kan dukke opp i en julegave eller to. Jeg ser at vi må gjøre noen justeringer, men ellers synes jeg de ble helt ok. For å pynte litt ekstra på det hvite hjertet heklet jeg en blomst og festet en perle i midten som jeg sydde på hjertet:-)


Noe annet Janicke og jeg også fikk gjort i går var å dra på Hjem & Hobbymessen på Lillestrøm. Men, jeg må si at dette var en stor skuffelse. Her var det fint lite hjem og hobby og mye ræl for å være helt ærlig. Det var rotete lagt opp og altfor mange temaer i en messe. Her var det alt fra massasjebad og senger til mat og antikviteter. Når det gjaldt interiør som vi var særlig ute etter var det kun ett sted som var verdt et besøk (og som gjorde det verdt å ta turen til messen i det hele tatt) og det var standen til Den franske landstil. Her var det til gjengjeld MASSE nydelige ting. Den lille feen vi fant var visst standens faste maskot. Han er med på alle messer og det eneste han forlanger igjen er et kostyme eller to - herlig fyr :-) Jeg fikk kjøpt litt pynt til juletreet og noe annet stæsj...

På fredag skal vi fortsette i julens ånd så da får vi se hva vi får tryllet frem!

Ha en fin og julete uke alle sammen!


9 kommentarer:

 1. Så koselig det var her inne;-)
  Likte meg så godt at jeg la meg til som følger jeg, for hit kommer jeg gjerne igjen!

  Så flott at dere fikk begynt med juleforberedelser, moro å gjøre sånt med barna, da får man jo også ekstra julestemning!:-)
  Gleder meg til småtten min blir så stor at han orker å sitte stille så lenge at vi får laget julepynt;-)

  Ha en flott søndagskveld!
  Klem fra størstepia

  SvarSlett
 2. Så koselige julesysler :) Flott hjerte..
  Nydelig med sviblene i turkis GG. Og for et kupp du gjorde med strikkejakken, sånne lever vi på leeenge :)

  Ha en flott kveld og ny uke!

  Klem fra Tove

  SvarSlett
 3. Kjekt med denne førjulstida. Er så koseleg med sånne hoppbyprosjekter som ein kan gjera i lag i alle aldre... Flotte hjarte du hadde sydd! Har planar om å ta meg ei runde med symaskina eg også i morgon, så då får vi sjå om det ikkje blir litt jul på meg også... :-)
  Ha ei flotte ny veke.
  Klems

  SvarSlett
 4. Morsomt at det ikke er bare meg som er "klar" for jul! Jeg gleder meg sånn til å tenne lys i adventstaken og få opp julegardiner :)

  Ha ei fin uke før advent setter inn:)

  SvarSlett
 5. Så kos med litt juleverksted, ser ut som han koser seg, minstegutten:)
  Tunga rett i munn ser jeg, og resultatet ble herlig ♥

  Ha en herlig, ny uke!

  Klem Line

  SvarSlett
 6. Messen så jo ut som var midt i blinken og det gjorde "jule-bordet" deres ut også. Så morsomt å kunne lage ting sammen. Det husker jeg alltid jeg og mamma gjorde også, vi gjør det fortsatt og det liker jeg ;-) Ekte kvalitetstid!

  SvarSlett
 7. Så koselig med juleforberedelser:) Mye fint dere har laget! Henger litt etter her, men pytt sann, lenge til jul ennå vel?!?! Sydde en kjole til niesen min idag da, så er jeg en julegave nærmere!

  Takk for koselig hilsen:-)

  Ha en fin ukestart!

  klem Marianne

  SvarSlett
 8. Så koselig med slike førjulsyssler med ungene.
  Kjempefine hjerter.Koselig at du vil delta på mitt lille gavedryss.
  Klem T

  SvarSlett
 9. ...herlig med slike stunder sammen!! synes november har gått rasende fort??
  klem♥

  SvarSlett

Så hyggelig at du vil sende meg en hilsen ♥