søndag 28. november 2010

Selvgjort er velgjort...Når man så og si bor i skogen må man utnytte den så godt man bare kan, så i går tok hele familien på 4 lag ull, pelsluer og enorme boblejakker og gikk ut i skogen (som er ca 10 skritt fra huset). Alle hadde hvert sitt mål - pappa skulle hogge ved til heimen (med super hjelp fra naboen og hans motorsag), mor skulle ha kongler og grankvister til julepynten, mellomste skulle leke og minstemann løp egentlig rundt uten mål og mening :-O Oppe hos oss på toppen er det alltid sånn at når en familie er ute kommer det gjerne også flere, tilslutt av vi faktisk hele 3 familier ute med bikkjer og fulle pakke - superkoselig :-)


Resultatet av turen ut i skog og mark ble en hjemmesnekret adventstake med granbar, mose og kongler fra vår nærmeste nabo - nemlig skogen. Og da jeg fanget opp på bloggen til Home & Cottage at de hadde 20% på stearinlys fra torsdag til lørdag denne uken så ble det en tur innom der for å kjøpe årets adventslys. Med zinktall fra Dorotha og rutet julebånd ble det en koselig adventstake synes vi.

Her i huset kommer alltid julegardiner og stjerner opp til 1. søndag i advent. Som vanlig har jeg vært inne på Tino sin blogg og fått inspirasjon, så med 2 svibler, mose og konger i tillegg til mammas gamle brødform fikk jeg laget en koselig oppsats. Jeg er si imponert over Tino, hun er så kreativ og lager de nydeligste ting. Har du ikke vært inne på bloggen hennes enda så bør du ta en tur nå. Med guttene på håndballkamp fikk jeg også en liten time i sofaen med lys på bordet, en deilig kopp te og julenummeret til Vakre Hjem & Interiør - KOoooOS...

Helgen ble avsluttet med familiefeiring av minstemann sin bursdag som er 30. november. Så i tillegg til å rydde, vaske og pynte til advent, har vi også ordnet istand til bursdag . Vi var hele 16 store og små som feiret "lille" Lukas. Vi hadde pølsefest med pølsering fylt med blåmuggost, noen med jarlsbergost og grov sennep og surret med bacon, hjemmelaget potetmos med røkte pølser og parmesan, i tillegg til gratinerte pølser med brød, diverse digg og ost. Her i huset mener vi at til barnebursdag skal det være pølser, men det trenger ikke å være bare pølser i brød eller lompe, bruk fantasien. Lukas var ihvertfall storfornøyd med dagen og sover nå søtt til lydboken Pulverheksa og julenissen :-)

Ha en flott uke alle sammen!

7 kommentarer:

 1. Så fint dere har det :-) Hyggelige bilder <3

  SvarSlett
 2. Herlig Anett!!! Masse flotte bilder og nydelige adventslys og svibeloppsats!!! De minste blir jammen mei store di å;o) Gratulerer så masse til Lukas!!

  Nå her jeg fått mitt første Vakre hjem i posten...HERLIG!!

  Ha en fin uke!

  Klem Tine

  SvarSlett
 3. For en herlig helg!
  Og så kos og dra ut i skogen og hente seg litt natur, finnes ikke flottere ♥
  Herlig...
  Koselige bilder;)

  Ha en herlig, ny uke!

  Klem Line

  SvarSlett
 4. Ååååå, så koselige bilder :-)) her hvor vi bor er det virkelig koselig!!! Jeg elsker dette stedet :-)) klem klem

  SvarSlett
 5. Høres ut som kjempekos helg :)
  Deilig med godt naboskap..

  Nydelig adventsoppsats!

  Og det må jeg kalle pølsefest for små OG store.. Masse gode ideer der..

  Ha en nydelig førjulstid..

  Klem fra Tove

  SvarSlett
 6. Høres ut som ei koseleg helg! Herleg å kunne ha tilgang til naturen sånn rett utanfor døra. Spesielt no til julepyntinga... :-) Flott adventsstake du hadde laga til!
  Klems

  SvarSlett
 7. For en koselig helg.
  Så fine adventslys og så koselig du har pyntet.
  Takk for gode ord, blir helt rørt jeg.

  Ha en fin kveld!
  Klem T

  SvarSlett

Så hyggelig at du vil sende meg en hilsen ♥