onsdag 17. november 2010

Svibler, julegavetips og noe nytt...


For meg er det to blomster som hører julen til og det er hvite svibler og Amaryllis. Jeg har sett etter svibler her ute, men har ikke funnet noen. Da var gleden stor da jeg fant disse hos Floriss på Byporten i Oslo. Så nå står to søte svibler og venter på å springe ut og spre nydelig duft på kjøkkenet :-)
Denne boken kjøpte jeg av Nowa Publishing for en ukes tid siden. Forlaget selger flotte bøker i mange forskjellig stilretninger. Jeg kjøpte boken "Compendium Architectural Antiques". Selv om jeg nok aldri kommer til å få meg hus som er i nærheten av de lekre husene i denne boken så var det masse inspirasjon til torpet vi forhåpentligvis kommer til å eie om ikke så altfor mange år :-) Dette er en skikkelig cafeetablebook med masse lekre bilder og haugevis med inspirasjon. Gå inn på deres Facebook-side og bli med i trekningen av et komplett sett bøker til en verdi av kr. 40.000,-, vinner du denne trenger du ikke tenke mer på hva du skal gi bort i julegaver i år :-)


Selv om formen ikke har vært på topp ble det shopping i dag. Tine med bloggen Tagmydesign tok turen nedover fra Gjøvik for å handle julegaver med meg. Vi skulle egentlig gjort dette forrige onsdag, men da ble minstedattera der syk så da ble det i dag istedenfor og gjett om vi koste oss! Først bar det til Drøbak for å tråle alle de fantastiske gavebutikkene der. Vi var innom Lille due, Designmix, Anneks Drøbak og Lyst. Jeg fikk faktisk kjøpt noe i hver eneste butikk, både julegaver og noe til huset. Det jeg var mest fornøyd med er dette lekre skjerfet med stjerner. Har lett etter et slikt lenge, men har ikke funnet akkurat den typen jeg ville ha før nå. Alle vet jo at shopping tar på så vi måtte selvfølgelig innom Bakeriutsalget for å spise lunsj og ta en kaffe. Skal jammen si at kyllingsalat med karri og kapert på nybakt brød smakte fortreffelig, moccaen var ikke så verst den heller ;-) Da var vi klare for en tur til Vestby. Da fikk jeg blant annet kjøpt denne strikkejakken hos IC Company, den var satt ned fra kr. 1490,- til kr. 199,- og er helt herlig å ha på - et aldri så lite kupp der!

Nå merker jeg at formen nok ikke var så bra som jeg håpet på så her står middagen fortsatt på bordet, men jeg sitter med pledd foran peisen og blogger. Jeg håper likevel å komme meg på jobb i morgen så det blir nok en tidlig kveld :-)

Ønsker dere en fin onsdagskveld!5 kommentarer:

 1. så koselig med svibler til jul! Jeg så faktisk på god morgen norge her om dagen og var selveste blomsterfinn og snakket om disse herlighetene man kan ha til jul! Jeg må nok gå til innkjøp av en slik! Så fin strikkejakke du fikk kjøpt i dag også, håper dere hadde det koselig! :-)

  SvarSlett
 2. Så kos med svibler og Amaryllus ♥ Jeg tåler desverre ikke lukten av svibler, får vledig vondt i hodet og tett i pappen:)
  Og de som passer så perfekt i GG-koppene:)
  Flotte bilder hos deg i dag...

  Så gøy med en liten handlerunde med god venninne... Og for et kupp, den strikkejakken var kjempefin! Og jeg digget skjerfet ♥ Hva kostet det? Og hvilket merke er det, vet du det?

  Håper formen er mye bedre når du står opp i morgen...

  Klem Line

  SvarSlett
 3. Hellu:) Så lekker og samme smak vi da;)

  Så kose lig med tur til Drønbak. Er vel bare et tidssørsmål før jeg treffer på deg om vi kjenner hverandre igjen;) Snart er det julegateåpning her au. Blir kos:)

  Åh masse god bedring. -Hovne mandler her.Men det har jeg ikke tid til for å si det sånn.

  Kelmmer:)

  SvarSlett
 4. Hei snuppa!!

  Takk for super koselig tur i går!! Nesten som vi skulle bodd i samme by!! Er jo slik jeg gjør med venninner her hjemme;o) Tror nok at det blir flere sånne turer til våren...litt lengre og kjøre, men det er ingen hindring!! Så fine sviblene dine er!! Må nok få noen i hus her snart å!! Så flott skjerfet ble til jakka!!! Var kjei i går da jeg kom hjem, så det ble dårlig med blogging på meg, men tar det igjen i kveld etter jobb tenker jeg!!

  Får håpe at formen er bedre i dag, og at du har kommet deg på jobb!! Husker du bladet vi snakket om...Interiør magasinet er i butikkene nå...nydelig julenummer;o)

  Vi snakkes Anett!!

  Klem Tine

  SvarSlett
 5. Så heldig du var med den strikkejakken! Såg utruleg herleg ut og den :-) Og den boka såg jo berre lekker ut.... Trur eg må inn å sjekke ut den facebook-sida... Takk for tipset!
  Håper formen er bedre no.
  Ha ei flotte helg!
  Klems

  SvarSlett

Så hyggelig at du vil sende meg en hilsen ♥