søndag 31. oktober 2010

Litt nytt...


Etter en uke som har vært både trist og fin på samme tid har vi hatt en relativt rolig helg her i huset. Etter litt handling til gårsdagens halloweenfest tok Lukas og jeg en tur til Drøbak for å besøke mamma, shoppe og selvfølgelig ta en liten tur på "Bakeriutsalget". De har en nydelig liten buikk i Drøbak som heter "Lille due". Når jeg sier liten så mener jeg virkelig liten. Jeg kvier meg alltid litt for å gå inn, men de har så mye fint så jeg trosset klaustrofobien og tok med både mor og minstemann inn. Det første jeg fant var denne søte lyslykten, den passer så fint på skjenken på kjøkkenet sammen med hjerteranken og den rustikke lysholderen som jeg også har kjøpt hos Lille Due.
Det andre jeg fant var denne søte kjolen fra Anemone. Jeg synes den hadde så lekker farge og den er helt nydelig å ha på. Det beste av alt var at den kostet ca 1/3 av liknende kjoler. Underkjolen fra Cream kjøpte jeg hos Dorothea i fjor og den har jeg brukt MASSE. Nå må jeg bare få tak i et fint skjerf i blått som passer til kjolen, halsen er litt åpen så det kan være godt å ha noe i halsen. De hadde også bukser i samme design, men det ble litt mye treningsdress for min del...Halloween-festen i går ble stor suksess. Det var 5 jenter og 6 gutter utkledt som de forunderligste vesener som spise pizza, popcorn og godteri mens de så en skummel film for å lade opp til dagens "knask eller knep". Vi har mye godteri til overs så de som tar turen opp til toppen skal nok få fylt opp bøttene sine :-)

Også vant jeg giveaway i går! Det var søte Marte med bloggen "Drøm ditt liv -lev din drøm" som trakk ut meg som vinner av deilige lavendelprodukter fra "Partylite". Marthe har en dønn ærlig og kjempefin blogg som blant annet handler om hvordan det er å leve med spiseforstyrrelser. Jeg blir alltid så rørt over at hun vil dele sine tanker og følelser med oss lesere, for hvis vi synes det er tøft å lese så må det jo være mye tøffere å skrive dette. Så - TUSEN TAKK Marthe - både for gaven og for at du deler så mye av deg selv med oss :-)
  Da ønsker jeg alle en fin søndagskveld!


11 kommentarer:

 1. For noen flotte innkjøp Anett!!! Heldig å som har vunnet den flotte give awayen!! Du...lyst på besøk på onsdag??? Tror jeg er klar for real skravling og kafe/shoping (hvis jeg får godsnakket litt med gubben først;o))!!!!! Masse nytt på denna fronten ja...

  Ha en fin uke!! ringer deg i morgen jeg tenker jeg;o)

  Klem

  SvarSlett
 2. Så skjøn lyslykt, den var jo berre herleg. Og flott kjole også ja, den såg faktisk deilig ut å ha på :-)
  Flott ny header har du vel også fått deg trur eg...? Ha ein fin fin søndagskveld vidare.
  Klems

  SvarSlett
 3. Heisann!!
  Kjempefine saker du har kjøpt...og kjolen ser vidunderlig ut!! Ofte koselige disse små forretningene :o)Og mener der skal finnes mange fine butikker i Drøbak!
  Skal til tannlegen jeg også i morgen.....usj!!
  Spinning i morgen kveld om lysten er der....var til fjells både i går og idag.....måtte teste ut min nye turbukse :o)

  Ha en fin kveld Netta
  Klem!!

  SvarSlett
 4. Åh så fine ting!! :)
  Tenker dere hadde en knallbra halloween. Jeg har selv aldri feiret halloween, men det var veldig gøy. Sliten i dag!
  Ja, jeg har designet stoffet selv, ikke tegnet det, men funnet figurer og satt de sammen. Synes det ble veldig stilig, så tror jeg skal prøve meg på flere:)

  Ha en god kveld og god natt!

  Klem Marianne

  SvarSlett
 5. Så flotte nyinnkjøp og herlig kjole.. Jeg får mer og mer sanesen for grått og sink.. Det bare passer ikke så godt hos meg.. Men kanskje noen små justeringer... :)

  Gratulerer med flott gevinst, så koselig!

  Ha en fin ny uke!

  Klem fra Tove

  SvarSlett
 6. Hei Du! Tusen takk for det fine du har skrevet om meg og bloggen min, det rørte meg virkelig! :-) Jeg har mottatt mailen din og sender gaven i en av de nærmeste dager!

  Ser du har kjøpt deg masse fint, likte som vanlig alt, men likte kjolen veldig godt! Jeg har nemlig sett på et mønster at det går an å sy en lignende i flees :) Ha en god søndag!

  SvarSlett
 7. Ååå, så vakker den lyslykten var ♥ Kjempefin!
  Og nydelig den hjerteranken og ♥

  Kan tenke meg halloween festen i går var suksess ja, så gøy!
  Her har det vært banking på døren fra kl 17-21, men vi gikk tom for godis kl 19.30, så mange måtte snu i døren...

  Heldige du som har unnet give-away:)

  Ha en herlig, ny uke, kos dere!

  Klem Line

  SvarSlett
 8. He-he...nå måtte jeg le...skjønner din klaustrofobi der inne ja, men du verden så hyggelig betjening;o) Lekker tunika..ja hvorfor bruke masse penger på dyre merker. Har flere klær i det merket selv...og jeg er så fornøyd med kvaliteten. Koselig blogg du har...og ikke minst flotte gutter. Men han mannen din, du fikk han jo med til Frankrike i sommer da...ikke dårlig det;o) Tror du og jeg er like når det gjelder vårt andre hjemland jeg......Klemz

  SvarSlett
 9. Så mye fint du har kjøpt, søte lyslykter. Kjolen ser utrolig deilig ut å ha på seg.

  Ha en fin tirsdagskveld!
  Klem T

  SvarSlett
 10. Å den lykte var kjempesøt! :)
  Kjempekoselig med sånne!

  Veldig gøy t du vil være med i giveawayen min foressten!

  Klem June:)

  SvarSlett
 11. PS: Du den Keeper`n til Liverpool er ingen typisk fotballfilm altså, det er mye annen handling, tror det kun er på slutten av filmen at vi så en fotballbane:))
  Det er mere gutter som ikke spiller fotball, men som samler på fotballkort:)

  Dere burde se den!
  Nå på Lørdag er det halvpris på alle kinobilletter:)

  Klem Line

  SvarSlett

Så hyggelig at du vil sende meg en hilsen ♥