søndag 10. oktober 2010

Da var det slutt...
Da er vi tilbake etter noen deilige dager på hytta. Vi har vært kjempeheldige med været, av 4 dager var det kun èn dag som var overskyet, resten av dagene har solen skint fra skyfri himmel!

Vi har vært ute hver eneste dag og kost oss masse. Etter at mannen hadde inntatt hytta på fredag dro vi andre til en koselig campingplass rett ved hytta. Her trente Adam på fiskesprett med stein, vi kikket på en liten foss og Lukas koste seg med å grave i søla.

På lørdag når de andre dro og badet tok jeg en liten handlerunde i Bø, da måtte jeg selvfølgelig innom Roxy og ta en kaffe mocca. Selv om familien er på høstferie er det deilig med et rolig avbrekk for ho mor...

Litt utenfor Notodden ligger et nydelig vann der det går en kjempefin tursti langs vannet. Så da vi hadde pakket ned halve hytta bar det ut i skog og mark. Ungene storkoste seg og da vi campet med kakao og pølser var stemningen på topp. Bestefar vet hva både små og store trenger etter en "lang" og tøff tur :-)

Da føler vi at batteriene er ladet og vi er klare for
både jobb, skole og barnehage!

6 kommentarer:

 1. Kjempeflotte bilder! Elsker de fine fargene som gir bildet mer liv! :)

  SvarSlett
 2. Herlig ♥ Flotte bilder:)

  Klem Line

  SvarSlett
 3. Hei snuppa!! Ser ut som om dere har hatt en super helg hos din pappa!!! herlig med hyttetur for å lade batteriene!! Har dere mange planer fremover?? Vi må jo få besøkt dere snart ;o) Vi snakkes da!

  Ha en fin uke!!!

  Klem Tine

  SvarSlett
 4. Så koselig hytte, og området rundt ser kjempflott ut også. Deilig å komme bort hjemmefra litt, så er det deilig å komme hjem igjen også.
  Ha en fin høstdag!
  Klem T

  SvarSlett
 5. Herlige bilder og ferie:)
  Flotte farger på fjellet nå ja:)

  Ønsker deg en fin dag. Her skinner sola:)
  Klemmer

  SvarSlett
 6. Hei...så koselig bilder av familien din, og ikke minst vakre høstbilder....Takk for hyggelig hilsen til min datter også;o)God helg til deg fra meg

  SvarSlett

Så hyggelig at du vil sende meg en hilsen ♥