søndag 17. oktober 2010

♥ Velkommen til Fru Stenbrenden & meg ♥


Som nevnt i innlegget på fredag var jeg en tur i Sande på onsdag og da er det naturlig å dra innom min barndomsvenninne Eva sin butikk, Fru Stenbrenden & meg. Livsstilsbutikken har lekkert tøy fra Noa Noa og Soyaconcept, nydelige serviser, klokker, lys, servietter og mye mer. Her kan du gå amok, det er bare lommeboken som stopper deg.
Det som er mest imponerende med denne butikken er interiøret. Det er nemlig så og si ingenting som er kjøpt nytt. Alt av interiør er hentet fra loft og kjellere til venner og kjente. Blant annet er prøverommet en gammel utedo, disken har Eva sin kjekke handymann laget av små og store trestammer og "pynten" består blant annet av en utstoppet bjørn! Butikken har en varm og koselig atmosfære og du føler deg velkommen med en gang du går inn døren :-)

Ikke nok med at butikken har klær og interiør, de har også inngått samarbeid med lokale kunstnere som stiller ut sin kunst i butikken som kundene kan kjøpe. Akkurat nå har de en utstilling med kunst av to lokale damer som har hatt brystkreft. På torsdag kveld inviterte butikken sine kunder til en samling der disse damene fortalte om tiden rundt sykdommen og viste sin kunst - et supert initiativ synes jeg. Se også butikken sin Facebookside.

I disse dager har Fru Stenbrenden & meg 1-års jubileum som feires med gode tilbud hele oktober - så stikk innom davel, en fin utflukt en lørdags formiddag - kun 50 minutter fra Oslo!


Eva hadde bursdag for en tid tilbake og da vil man jo gi en fin gave, men hva gir man en dame som driver norges fineste butikk og som har tilgang til ALT? Da ble det en tur ut i systua. Eva er en jente med STORT hjerte så hva passer vel bedre enn dette hjertet. Det er godt mulig det blir noen hjerter under treet til venner og kjente i år for disse var veldig greie å sy, også ble de ganske ok synes jeg :-)

Etter en fin helg med kjempekoselig besøk av min bror og svigerinne har dagen i dag blitt brukt til spinning, en super tur i skogen med ungene og min mamma og litt smårydding i huset.

Morten sin bror er blitt mye dårligere nå så vi venter på en telefon når som helst med dårlige nyheter. Jeg har dessverre ikke fått besøkt han på sykehuset enda, men håper å kunne ta en tur til uken. Det er ikke lett når noen i nær familie blir uhelbredelig syk. Alle har sin måte å takle en slik situasjon på. Jeg er nok ikke best på sånne ting, men hvem kan vel si hvordan man skal oppføre seg eller hva man skal gjøre? Dette er forferdelig vanskelig uansett...


Jeg støtter rosa sløyfe aksjonen, gjør du?

Jeg har også trukket to nye vinnere i min giveaway siden to av de som vant årsabonnement på Vakre Hjem & Interiør ikke har latt høre fra seg. Vinnerne avslører jeg til uken ;-)


5 kommentarer:

 1. Så fine og koselige bilder:)

  Klem:)

  SvarSlett
 2. God morgon♥
  Ojsann...Dette såg ut til å vere litt av ein draume buttikk!
  Herlege bilder:)

  Takk for slike koselege ord frå deg♥

  God mandag:)

  Klem frå Astrid

  SvarSlett
 3. For en nydelig og ikke minst inspirerende butikk du viser bilder av :-)

  SvarSlett
 4. Steike cool butikk! :)

  SvarSlett
 5. Der var det mye fint! :D Handle kunne jeg gjort til jeg stuper, men heldigvis sier lommeboka ifra!

  Ha en fin kveld :) Klem

  SvarSlett

Så hyggelig at du vil sende meg en hilsen ♥