tirsdag 26. oktober 2010

Velkommen til Lukas sitt univers!
 


Jeg har egentlig ikke vist så mange av rommene i huset og tenkte at nå skulle dere få være med og besøke Lukas. Alle rommene i 2. etasje hos oss har skråtak noe jeg synes er veldig koselig. Takene var laserte da vi kjøpte og det har vi foreløpig valgt å ikke gjøre noe med. Til dåp og bursdager har vi ønsket møbler til rommet hans. Krakken, benken, noen knagger og småkasser er fra SIA, bordet og stolene er kjøpt hos Fru Lyng og senga er fra IKEA.


 Lukas har ENORME mengder med biler som var et problem helt til jeg dro på IKEA og kjøpte en kjempestor kasse til å ha under sengen. Så nå ligger alle bilene i kassa og Lukas er storfornøyd. Over senga har mannen malt en brun fondvegg med et kunstnerisk innslag. 
 
Til neste år er han skolegutt og da skal han få nytt rom, men inntil videre storkoser han seg på rommet sitt med Brio-kjøkkenet, puslespill og biler...

I morgen er det begravelsen til min svoger. Jeg må si at jeg gruer meg forferdelig, men det blir godt å få tatt et siste farvel også. Vi har valgt å bare ta med vår eldste sønn, han minste vil nok ikke skjønne så mye av hva som skjer så han skal få bli hjemme med bestemor.

Ha en fin uke!


7 kommentarer:

 1. Så kjempefint rom han har! :)) Veldig fint det som er blitt malt på veggen, er en sjarm i seg selv og rommet blir enda finere synes jeg! :) Lykke til i morgen!

  SvarSlett
 2. Rommet til Lukas er bare kjempe fint!!! Tankene går til dere på denne dagen! Håper det blir en fin dag, selv i sorgen!!

  Klemmer fra Tine

  SvarSlett
 3. Først: en stor klem til dere i dag. Håper det blir en fin og verdig avskjed.

  Koselig rom Lukas har. Oppbevaring er alltid en utfordring på barnerom. Selv er eldstejenta her blitt skolejente i år, og det klør i fingrene til mor etter å oppdatere litt ;)

  Klem Fra Nina

  SvarSlett
 4. Så koselig gutterom!:)

  lykke til imorgen- forstår at det er tøft!
  klem ellemell

  SvarSlett
 5. Koslig rom han har :) Men når han blir skole gutt er det sikkert mange andre ting som blir spennende!

  Lykke til i morgen!

  Ha en fin kveld. Klem fra Heidi

  SvarSlett
 6. Så flott rom han har, med mange herlige detaljer!
  Takk for gode ord, det varmer.

  Klem T

  SvarSlett
 7. Hei!
  håper du har det bra...etter omstendighetene!


  Et koselig gutterom han har her og masse fine detaljer!
  Han ser så konsentrert ut her han sitter :o)

  Ønsker deg og dine en god helg!

  SvarSlett

Så hyggelig at du vil sende meg en hilsen ♥