onsdag 19. mai 2010

Ut i vår hage...Noen ganger benyttes fridagen til å gjøre masse fornuftig som å følge barn til lege/tannlege, gjøre ærender eller andre ting som man må få gjort. Mens andre ganger brukes fridagen til fullstendig unyttige, men likevel herlige ting. Denne dagen var nok en av de mer unyttige dagene.


Det vil si at jeg kom meg på spinning som er høyt prioritert på onsdagene, men bortsett fra det ble dagen tilbrakt ute i solen med god lesing, iskaffe og skravling med Janicke...


Jeg har enda ikke fått plantet ferdig i alle krukker og kar enda, men likevel så titter det frem nydelige blomster både her og der...


Var ikke veldig gira på å stå en time ved komfyren i dag så da ble det pasta og kyllingsalat med hvitløksbaguetter til middag - enkelt, sunt og godt :-)


Kvelden avsluttet guttene dansende ute i striregnet!


Med ønsker om en deilig uke!
3 kommentarer:

 1. Herlig innlegg med herlige bilder!! Denne varmen er bare SÅ etterlengtet!! God pinse til deg og dine♥
  klem

  SvarSlett
 2. Åååååå gud så herlig innlegg!! Gjett om jeg ble sulten!! Kjempelurt å skjære opp i så små skiver av baguetten!!! ♥ Det likte jeg :))

  Koselig at du vil delta på min give away ♥

  Ha en herlig dag i morra :)))

  Klem :)

  SvarSlett
 3. Hei ♥

  Takk for herlig kommentar :)) Koselig att du vil følge mej da ♥ Jeg linker dej innpå listen min :)) Har du bilder på bloggen av utepeisen da?? :)))) Har lett litt da men..er litt stressa nå så tidlig hehe..

  Må titte mere på bloggen din , så kansje jeg må følge dej videre når jeg får litt bedre tid en dag ♥

  Ha en herlig dag :))

  Klem ♥

  SvarSlett

Så hyggelig at du vil sende meg en hilsen ♥