torsdag 6. mai 2010

Trening, kaffe og opera...Her i huset er onsdag dagen da ALT skal skje og denne onsdagen var intet unntak. Etter å ha levert 2 trollunger bar turen til spinningtime og en rask runde i helsestudio. Med god samvittighet i vesken var jeg og hentet Lukas som for ørtende gang skulle til tannlegen å få sjekket tannkjøttet og sin sannsynligvis ganske døde fortann - men først en tur til Drøbak!


Med sol i sinnet og lunsj fra "Cafè Teskje" i hånda satte vi oss i "Welhaven" som er en herlig offentlig hage i Drøbak. Lukas og Pernille raste rundt mellom busker og trær for å skremme fugler mens mamma, Janicke og jeg skravlet og koste oss...


Ingen tur til Drøbak uten å være innom Design Mix (Guttemamma har skrevet varmt om butikken på bloggen sin).  Endelig hadde de fått inn Kusmi tea chai (hun pakket faktisk boksene ut idet Janicke og jeg kom inn døra). Også måtte vi kjøpe med 2 fine knagger som nok skal få bo ute ved den nye loungen.


På kvelden var jeg så heldig å bli invitert med i Operaen av min kjære mamma. Hun fikk billetter av min bror til jul med middag og 2 billetter til en forestilling med Frikar (de som danset da Alexander Rybak vant Melodi Grand Prix i fjor). Hvis dere skal i Operaen kan jeg absolutt anbefale denne forestillingen, den var helt fantastisk! Skikkelig bra/kul musikk og helt dansing. Jeg gikk ut med skikkelig dansefot og lett øresus.


Jeg vil imidlertid ikke anbefale brasseriet nede i loungen. Det var bestilt bord til oss i desember og vi ble lovet et bra bord. Bordet vi fikk var midt i restauranten med bord kliss innpå på alle sider (10 cm fra sidemann) og det eneste de kunne gjøre var å beklage
:-( Steinbiten var helt ok, men litt lite smak. Nå sørget jeg for at de fikk jobbet litt ekstra da jeg klarte å søle min latte utover HELE bordet, gulvet, litt på meg og endel på vesken min (nabodamen ble heldigvis skånet ), men min hvite kjole hadde noen fine latteflekker som måtte skjules med et skjerf jeg heldigvis hadde på meg. Det var uansett en flott kveld i Operaen (for første gang)...


Nå er huset ryddet for i morgen kommer vaskehjelpen vår :-)

4 kommentarer:

 1. For en herlig dag dere har hatt!! Også så snill du er som linker til meg:-) Er den chaiteen god?? Elsker "vanlig" chai te nemlig...
  Ha en herlig helg!!
  klemmer♥

  SvarSlett
 2. Chaien til Kusmi tea er helt nydelig, liker du "vanlig" chai liker du helt sikkert denne også. Jeg drikker den som chai latte hjemme med litt (eller ganske mye) honning oppi :-)

  SvarSlett
 3. Jeg kan se at du har hatt en flott dag, og det skulle bare mangle i det finværet!
  Håper vi får ett like bra vær til helgen :) Sønnen min skal til pappan sin, og jeg skal savne han masse, men også kose meg masse.

  Ha en fin kveld!
  Klem ♥

  SvarSlett
 4. For en herlig dag da gitt!

  Operaopplevelser er flott, jeg er fast benkesliter der og stortrives i den nye operaen. (den gamle kan man jo egentlig skjemmes over.. og treningslokalene til danserene i den gamle operaen er gruusom.. dårlig luft og vonde gulv)

  I dag er det like fint vær og vi skal ut å nyyyte solen. (noen skal jogge ja..)

  Ha en fin dag!
  Klem

  SvarSlett

Så hyggelig at du vil sende meg en hilsen ♥