onsdag 12. mai 2010

"Gammelt" blir som nytt...Jeg har lenge irritert meg over at de fine lyslyktene har begynt å ruste etter lang tid ute i all slags vær og hadde egentlig tenkt å kvitte meg med de. Da var det jeg plutselig kom på hva som måtte gjøres - spraylakk selvfølgelig! Da bar turen til Europris (hvor lakken koster 1/3 av det samme spray koster i malebutikk) og 1 stk sprayboks med antikkfarget lakk ble innkjøpt. Etter 3 runder lakk og MANGE antikkfargede flekker på plenen var lyktene som nye igjen. Så nå skal de få lyse opp mange sene sommerkvelder i vår nye lounge :-)


Denne uken var det ikke bare lyktene som ble nye. Jeg har kort hår og det er kjempefint i ca 1 måned etter klipp - så kræsjer det helt. Nå skreik håret etter en klipp så i går bar turen til Harlem. Og jammen ble ikke også jeg som ny igjen!!! Han tok litt av og barberte håret ved ørene og bak. Da jeg viste det til eldstemann fikk jeg klar beskjed om at jeg IKKE fikk lov til å vise dette til NOEN i klassen hans. Tenk hva de ville si hvis de visste at han hadde en mamma som var så gærn at hun hadde barbert hode! Det er godt jeg kan sjokkere noen enda - hi, hi :-)


Når håret var pleid var det uteplassens sin tur. Min mann har gitt klar beskjed om at han SKAL ha blomster rundt huset til 17. mai, så da måtte jeg stikke innom Mestergrønn i dag å kjøpe med denne flotte margeritten hjem. Jeg må innrømme at jeg følte meg litt overlesset der jeg balanserte min iskaffe, en svær margeritt, treningsbag OG veske, men hva gjør man vel ikke for at mannen i huset skal bli fornøyd :-O Da jeg kom hjem og fikk satt den i zinkpotten fra Plantasjen med den nye vannkannen fra Krukkegården ved siden av så var det verdt strevet...


Når sommeren nærmer seg får jeg alltid en sånn voldsom trang til å lese blader - MASSE blader. Jeg bestiller abonnement på abonnement og må innrømme at underveis mister jeg helt oversikten over hva jeg bestiller. Da er det gull verdt å ha en bror i bladbransjen og ikke minst Bladkongen med sine gode tilbud. Nå abonnerer jeg på Isabellas, Vakre hjem & interiør, Bonytt og Lev landlig, og i dag var jeg så heldig at 3 av 4 blader hadde funnet veien til min grønne postkasse :-)


Nå kan jeg se frem til en lang kveld med masse deilig lesing og en nydelig cappucino fra min kjære Nespresso maskin (fikk nemlig tilsendt gratis prøver fra Nespresso i går).

Ønsker alle en deilig langhelg!!!

12 kommentarer:

 1. Flotte "NYE" lykter! Dette må spraying må jeg hive meg på -det gjør så utrolig mye..

  Kul sveis, jeg blir så imponert over de som tør. Kort hår er så utrolig velstelt. Jeg er verdens største pyse når det gjelder håret mitt og tar bare millimeter-klipp ((frisøren synes det er flaut å ta betalt for så lite ... :)

  Ha en flott kveld og deilige fridager fremover.


  Tove

  SvarSlett
 2. Så fin lykten ble. Spraying er tingen! Jeg gjør det slv innimellom.

  Må si du er tøff som klipper det så kort. Men du kler det.

  Klem Elizabet

  SvarSlett
 3. Hanne Erlandsen13/5/10

  Hei Anett!
  Så fin du ble og så flotte lyktene ble med litt lakk, flink du. Gleder meg til å se i sommer.
  Stor klem Hanne

  SvarSlett
 4. Anonym13/5/10

  Hei på du!!! Så fine lyktene ble!! Tror kanskje jeg å skal tenke litt på fornyelse på to som er svarte.... Takk for tipset!! Nå er husfrua hjemme fra festlig lag med venninne og måtte jo bare innom en tur før senga neste...

  Vi gleder oss masse til å se dere igjen!! Skal bli kos med litt skravlings med mer;)

  Super sveis Anett!!

  Snakkes!! Klem Tine

  SvarSlett
 5. Lyktene ble kjempe fine Anett!!
  Spray er tingen altså!! Jeg syntes det blir spray flekker i hele nabolaget her jeg ;-))

  Håret ble veldig tøft og kult!!

  Vi snakkes nok i løpet av helgen :-)

  Klem fra Janicke

  SvarSlett
 6. Hey you HOT mama,knalltøff sveis spør du meg!! Ikke verst at mannen etterlyser blomster,det tror jeg ikke hadde skjedd her...
  kos deg med fridag, ja og lyktene ble kjempefine!!
  klem

  SvarSlett
 7. Mannen må bare få skyte inn her at etter alt strevet med beising og rydding tar det seg litt bedre ut med fargerike blomster kontra tørre kvister :). Man trenger ikke "knekk på lillefingern" for det :).

  Og når blomstene kommer, da er det sommer spør du meg, og til 17.mai blir det sommer uansett hva Gislefoss og kompani sier.

  SvarSlett
 8. Gjenbruk er tingen ikke sant;o) Tusen, tusen takk for din stemme og hyggelig tilb.melding ang.vår uteplass også. Den satt jeg stor pris på. Ønsker deg en fin 17.mai-helg. Klem fra Maliva

  SvarSlett
 9. Åh - det var kjempe stilig - alt sammen. Både lykten, kannen som var potte og ikke minst håret :)

  Ønsker deg en fin 17. mai og lykke til på min giveaway!

  Mvh. Fru Mæla
  www.frumaela.com

  SvarSlett
 10. Heisann og takk for hilsen hos meg!!
  Spray er ting....og maling :o)
  Og litt blomster må vi ha til 17.mai....det liker min mann også....og han har hverken knekk på fingen eller i håndleddet :o) Selv om vår eldste sønn påstår det når han bemerker vakre ting....hihi....
  Ser at du liker å trene du også.......trener masse for tiden og spinning er yndlingsaktiviteten !!!!
  Ha en flott helg og håper solen skinner hos dere :o)

  SvarSlett
 11. Den lykten var lekker :) Så noen på skeidar her om dagen, og de var enorme! Man får aldri nok av lykter!
  Og blomster ja.. Jeg har ikke kjøpt så mange ennå, og budsjettet har rast i kjelleren, og da får jeg nok vente litt til ;) hehe!
  Håper dere får en strålende 17.mai!
  Klem fra Heidi

  SvarSlett

Så hyggelig at du vil sende meg en hilsen ♥