fredag 28. mai 2010

Ops, I did it again...Nå lurer dere sikkert på hva som ligger bak den litt spesielle overskriften. Jeg vet ikke om dere leste innlegget mitt for noen uker siden da jeg hadde vært i operaen? Da jeg klarte å søle ut en FULL kopp med caffe latte utover meg, bordet, vesken og gulvet? I dag var det stop and rewind.

Etter å ha levert  ungene i barnehagen dro jeg en tur på trening (samtidig som jeg fikk vasket en tidligere sort, nå grå bil). Siden bilen tok litt tid og magen SKREIK etter mat fant jeg ut at jeg likesågodt kunne ta en tur på "Lille Persille" for å spise lunsj. Jeg bestilte sandwich med kylling og cæsaerdessing og en herlig mocca. I det jeg har plassert alt fint på brettet, tar tak i brettet og løfter det 2 cm fra bordplaten tipper hele sullamitten - vannet og kaffen dynker den deilige sandwichen min og bord og gulv er mer enn vått! Men, de de søte jentene laget ny sandwich og mocca til meg - helt gratis! Dagen var reddet!!! (Bildene over er av min nye termos fra Kremmerhuset).


Siden lønna var på konto i går ble det litt shopping også i dag. Roar og Janicke skal feire 10-års bryllupsdag i morgen og vi er så heldige å bli invitert. Da må antrekk velges og tilbehør ordnes.

Jeg elsker merket Snö of Sweden, de har de lekreste armbånd, øredobber og kjeder. Det antrekket manglet var nemlig armbånd og øredobber, så da fikk jeg kjøpt to lekre armbånd og etpar fine øredobber. Dyrt er det heller ikke. Sammen med armbåndet jeg kjøpte på "Lyst" i Drøbak ble det veldig bra synes jeg...

Denne tunikaen kjøpte jeg hos Dorothea for 3 år siden. Det er Odd Molly og jeg hadde ønsket meg den lenge. I morgen blir det nok tunika, ny underkjole fra Dorothea (Cream) og nytt stæsj fra Snö of Sweden.

Nå er det oppladning til Melodi Grand Prix!

6 kommentarer:

 1. For noen fantastisk flotte smykker og herlige klær ♥ Du kommer til og bli lækker i morgen:) Flotte de Snö smykkene, men trodde de var kjempedyre jeg! Hvor kjøper du de?
  Jeg ønsker meg og en Odd Molly tunika, men klarer liksom ikke gi 1500-2000 for et plagg jeg (utenom vinterjakke da:o), men jeg ser jo at de igrunn er ganske tidløse og varer i mange år, hemligheten bak slike dyre plagg er vel og skifte tilbehøret... hmmm...

  Ha en flott helg!

  Klem Line

  SvarSlett
 2. Du kommer til å bli SÅ fin,både klær og smykker er bare lekkert!! Kos dere masse, vi skal på 35års-lag...disse festene tar på..
  klem♥

  SvarSlett
 3. Helt knall, dette er veldig min smak :)

  Lekre klær og superflotte smykker!
  Er så herlig med plagg som OddMolly kjolen som henger ved år etter år og er like lekker..

  Nyt morgendagen i et hel-lekkert antrekk og tilbehør!

  Klem fra Tove

  SvarSlett
 4. Alt fra Snö of Sweden kjøpte jeg hos Mestergull i Ski. Det store flettede armbåndet kostet kr. 199,-, perlene kr. 149,- og øredobbene kr 199,-. Jeg har brukt min Odd Molly tunika masse så den var absolutt verdt sine 1500 kroner :-)
  Netta

  SvarSlett
 5. Flotte smykker Anett!! Alltid like fjong i tøyet!! Den tremosen var bare lekker med nydelig sommer farger!! Dere må kose dere i festlig lag i kveld!! Go helg;)

  Klem Tine

  SvarSlett
 6. Så mye fint :) Litt må man unne seg!

  Klem

  SvarSlett

Så hyggelig at du vil sende meg en hilsen ♥