fredag 5. februar 2010

Superblogging en fredags kveld...Det er fredag og jeg er (nesten) alene hjemme, minstemann er i seng og den eldste ser film. Nå kunne jeg velge mellom flere ting - jeg kunne ryddet i huset (det gjorde jeg forsåvidt på onsdag også så det ser ikke SÅ ille ut), jeg kunne strikket på vesten min, jeg kunne sett en av flere nye filmer ELLER jeg kunne bruke kvelden på å besøke mine yndlingsblogger. Det er kanskje ikke så overraskende at jeg valgte det siste :-)


Det som går igjen på mange av bloggene er at vi alle lengter etter våren. Det er nydelige bilder av blomster på guttemammas blogg, av vårlig service fra GreenGate på Emmelines blogg og masse andre flotte sider. Selv har jeg lengtet til våren lenge. Vi er nemlig på utkikk etter et torp i Sverige. Var i budrunde i våres, men det gikk dessverre fra oss :-( Vi har likevel ikke gitt opp drømmen og forsetter letingen, kanskje har vi fått oss noe til sommeren...


Lysten på et torp ble ikke mindre når jeg leste "Vakre hjem & interiør" i kveld og kom over denne artikkelen. Mannen i huset hater at jeg leser alle disse interiørbladene for da vet han at han må høre på en halvtimes gnål om hvor uendelig mye jeg ønsker meg et torp og alt jeg da skal gjøre. Dette har nå pågått i over 2 år så jeg kan jo skjønne at han blir lei.


Det er da min hvite drøm skal komme til overflaten så nå leser jeg meg opp på alle hvite blogger og de mest fantasirike og vakre hjem så jeg bare kan sette igang med en gang stugan er i boks!

Så damer (det er vel ikke så mange mannlige interiørbloggere egentlig) fortsett og legg ut alle deres supre råd og flotte bilder så jeg kan fortsette å gnåle om torpet og drømme om svale sommerkvelder i en hammock på en hvit veranda ved sjøen et sted i Värmland.

Ha en super helg alle sammen!

1 kommentar:

  1. Anonym6/2/10

    hihihi...veldig greit at disse mannfolkene er borte innimellom!;) Da får man virkelig gjort som man vil!!!! Hender jeg gjør som jeg vil selv om mannen er hjemme å!!! Du....ikke for å være frekk Anett, men kan du ta med noen av disse fine interørbladene dine når dere kommer oppover? Da kan jeg titte litt mens dere er her;) Jeg har også noe liggende...kanskje det er noen du ikke har lest... Nå er det ikke mer enn tre uker til;) Skulle du hatt en revansj fra spardame spillinga på Kreta...?? Tenk det er snart 4 år siden... Hvor tiden flyr!!
    Ha en fortsatt fin helg!!
    Klem Tine

    SvarSlett

Så hyggelig at du vil sende meg en hilsen ♥