fredag 19. februar 2010

Himmel og helvete...Dagen i dag har vært veldig rolig. Har hatt etpar dager borte fra jobb for å hente meg inn litt og jeg føler det hjelper, er klar til dyst igjen til uken. I tillegg til å slappe av har jeg fått småryddet litt i huset, blant annet på kjøkkenet. Det er helt utrolig hvor rotete det kan bli på ekstremt kort tid. Jeg ryddet jo i går!!! Jeg føler at så snart jeg lukker døren bak meg popper masse små dverger frem og roter på kjøkkenet, i stuen og særlig borte ved trappa. Jeg har prøvd å late som jeg går ut for så å kaste meg rundt og spurte inn i igjen for å ta de på fersken, men jammen er de raske. Borte er de og joda - nå er det blitt enda mer rotete enn da jeg gikk ut - og det i løpet av 1 minutt!!! 

 

Før jeg begynte å blogge har jeg egentlig ikke tenkt på alle de mørke vinduskarmene i huset. De har liksom alltid vært der, men nå skriker de bare mot meg at de trenger hvit maling - NÅ! Derfor har jeg bestemt at i vinterferien SKAL de males. Til mitt forsvar så har jeg malt alle karmene i 2. etasje, men her nede er det liksom så mange. Og mannen i huset føler jo absolutt ikke noe kall her. Jeg skjønner ikke hvorfor ikke karmene roper til han? Hm, mulig han hører dårlig for jeg synes de roper veldig HØYT. Når karmene ved et trylleslag er blitt hvite skal også de fine gardinene fra Noll54 opp. Resultatet vises om en ukes tid.


Stakkars lillegutt. I dag var dagen kommet da Lukas skulle til tannlegen og borre :-( Han grudde seg veldig. Fikk råd av tannlegen om å prate med han om det, men det er mulig jeg tok denne oppfordringen litt for bokstavelig. Jeg har nemlig nesten daglig minnet han på tannlegen og fortalt at det kommer til å gjøre VONDT. Jeg er nemlig sterk forkjemper for at sannheten skal frem - uansett, men i dette tilfellet kunne jeg nok pyntet litt på den. Det endte nemlig med at lille Lukas har hatt diverse gråteanfall både i går og i dag morges, noe mannen syntes var litt upraktisk siden det var han som måtte ta en halvhysterisk 4-åring med seg (jeg er nemlig ikke så god på sånne ting). Likevel gikk alt fint helt til siste finish, da var det nok og Lukas lille ville hjem. Men, etter en tur innom lekebutikken og med et flott traktorsett under armen var alt bare fryd og gammen igjen :-) Jeg lover å pynte litt på sannheten neste gang.


Her i huset er fredager "kosekveld" og dette ser guttene frem til hele uken. Da popper vi popcorn, tar med godteri og drikke og camper oss i senga til mor og far med en morsom film (4-åringen som søler mest plasseres på fars side ;-)). I dag fikk mor velge og da ble det "Charlie og sjokoladefabrikken", like greit å ta kontrollen da vi i 9 av 10 tilfeller ender opp med å se "Ninja turtles", "Ben10" eller noe annet helt ulidelig grusomt i nærmere 2 hele timer! Da hjelper verken sjokolade eller popcorn :-O Men, i kveld ble det altså mor som slo igjennom. Filmen er bare helt super, elsker Johnny Depp. Det er nok flere enn meg som husker barnetimen for de minste med "Charlie og sjokoladefabrikken". Denne og "Tordivelen flyr i mørket" er faktisk de to eneste barnetimene jeg husker skikkelig. Jeg så for meg fosser med sjokolade, bittesmå Oompa loompaer og en fantastisk Willy Wonka. Utrolig nok har de virkelig klart å lage en film som er så nærme mine fantasier at det nesten er skummelt. Dette er virkelig gode barndomsminner...


Med disse barndomsminnene ønsker jeg alle en fin og snørik helg og deilig vinterferie til dere som skal ha det!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Så hyggelig at du vil sende meg en hilsen ♥