lørdag 13. februar 2010

Blomster, baking og spa...Herlighet som tiden flyr, føles som om ukene bare forsvinner. Nå er jo ikke nødvendigvis det noen dum ting - da kommer bare våren enda tidligere :-) På onsdag var det igjen deilig fridag. Da står alltid jeg og guttene litt senere opp, spiser frokost og ser på TV. Etter treningen hadde jeg lunsjavtale med Janicke, også ble det tid til litt shopping. På Dorothea hadde de dessverre ikke igjen flere kopper i det mønsteret jeg ville ha, da ble det en søt boks til teen min istedenfor. Når jeg kom hjem så jeg at boksen passet perfekt til en duk jeg har fått av en venninne av meg, som igjen passet til 2 søte telysestaker som jeg kjøpte på Rafens for etpar år siden. Sammen med noen kirsebærgrener ble det riktig så vårlig hos oss.


På torsdag var det bakedag i huset. Jeg skulle ha med kake til 2-kaffen på jobben på fredag og har hatt suksess med å ha med prinsessekake før. Siden det er fastelaven i morgen laget jeg både prinsessekake, skillingsboller, pizzahorn til guttene og 4 liter vaffelrør(e) til håndballen. Jeg elsker å bake, men må innrømme at jeg kanskje tok litt vel i med å gjøre ALT på en gang.... 


Her i huset feires alle bursdager med brask og bram - både store og små sine dager. I år tenkte jeg å overgå mannen min så jeg hadde bestilt rom på "Quality spa og resort Holmsbu" sammen med Janicke og Roar. Morten visste ingenting, men da vi svingte bilen inn til Holmsbu fikk han nok en sterk mistanke om hva vi skulle. Jeg pleier egentlig å være veldig heldig med hotellrom, men jeg har nok aldri hatt sånn flaks som denne gangen. De hadde nemlig kun registrert 1 person istedenfor 4 når jeg bestilte. For å dekke over fadesen innlosjerte de oss likegodt på en suite med utsikt over vannet!


Her ble det både voerspiel og nachspiel siden Janicke og Roar hadde "litt" mindre rom. Kvelden ble superkoselig med god drikke, middag og hyggelig samvær. Etter å ha fortært en god frokost ble det tid til litt bading og bubbling før vi tok turen hjem til hverdagen igjen. Oppholdet ble ikke bare koselig, men også billig...

I morgen skal vi gå til lavoen inni skogen å grille pølser med en gjeng fra nærområdet. Med det været som er meldt blir nok det helt topp :-)

Ønsker alle en super morsdag, valentinsdag og fastelaven med boller og kos!

1 kommentar:

 1. Anonym13/2/10

  Så fint bordet ditt er!! Riktig så vårlig:) Så herlig med hotell tur da!!!

  Du og du for en bakst!!! Jammen litt og sette i gang med på en dag;) Flink er du!!

  Gleder oss masse til å se dere igjen! Go tur i skogen i morgen!! Gooo helg!

  Klem Tine

  SvarSlett

Så hyggelig at du vil sende meg en hilsen ♥