tirsdag 22. desember 2009

Nå er det ikke lenge igjen...




Begynnelsen på denne uken har bare vært utrolig deilig og rolig. Fra og med i går var det juleferie og jeg hadde bestemt meg for at de to siste julegavene skulle kjøpes inn (til pappa og min kjære mann). Det viste seg at det to siste gavene tok nesten like lang tid som alle de andre tilsammen! Hadde egentlig klart for meg hva jeg skulle ha, men det ene var utsolgt og den andre tingen viste seg å ikke være så lett å finne. Fant likevel to gaver jeg tror de skal bli fornøyd med begge to. Når vi kom hjem var det klart for pynting av juletreet. Det var guttene som fikk bestemme farge så da ble det sølv og rødt i år :-)












Så hadde jeg bestemt meg for at i år skulle jeg lage brente mandler og jammen ble de brente! Det gikk bra veldig lenge, men så hadde jeg nok på litt sterk varme. De ser ihvertfall blanke og fine ut og mannen min ELSKET de så de blir nok borte i løpet av julen.



I dag hadde jeg avtale med en venninne av meg at vi skulle møtes på en cafè i Drøbak og få ønsket hverandre god jul. Da bar det igjen til min favoritt cafè "Bakeriutsalget" til en kaffe latte og en deilig croissant (som dessverre er min store svakhet). Vi fikk både skravlet og sett litt i butikker og en butikk med fantastisk mye fint er "Lyst". Man har jo LYST på alt, men dessverre strekker ikke lommeboken til...



Vel hjemme fikk vi ryddet litt for i morgen skal vi ha den tradisjonelle julegrøten med familien. Det er så hyggelig å samle alle for å ønske hverandre god jul og levere gaver. Så kom jeg på at jeg hadde glemt å bake horn til julefrokostene. Da var det bare å sette igang, jeg hadde også lovet mamme en ladning i år så nå er fryseren full av julebakst.



Morten og jeg har hvert år siden vi ble sammen hatt julekalender og i år var intet unntak. Men, vi bestemte oss for at det måtte være noe spiselig (i fjor fikk jeg nemlig 12 såper i forskjellige fasonger og farger). Mannen min har hatt fantastisk fantasi og i dag fikk jeg deilig aprikosmarmelade som passet glimrende til de ferske hornene. Etterhvert som gavene blir borte erstatter vi de med julekort fra nære og kjære...



Med denne lille engelen ønsker jeg alle en fantastisk

God Jul!


1 kommentar:

  1. God jul til dere også Anett :-) Kos dere med familien :-) Juleklem fra Janicke :-)

    SvarSlett

Så hyggelig at du vil sende meg en hilsen ♥