søndag 6. desember 2009

Rolig, koselig og travel helg...
Nå er siste rest av bursdag for minstemann unnagjort og roen har senket seg i huset. Etter barnebursdagen på fredag var vi i full gang igjen på lørdag for å ordne i stand til familibursdag. Vi hadde invitert 18 stykker og bestemt oss for å lage en tapas-variant med sataykylling og peanøttsaus, hjemmelagde kjøttboller med saltkokte poteter og mojosaus, kylling og makaronisalat, lefser med røkelaks, smøreost og syltede ingefær og hjemmelaget foccacia. Vi synes begge det er artig å lage mat så vi koste oss. Etter bursdagen tok min snille mamma med seg begge guttene til Drøbak så Morten og jeg hadde 2 timer i total stillhet - utrolig deilig! Senere på kvelden kom et nabopar av oss ned og tok en drink sammen med oss. Vi var helt puddinger så kl 24 var det nattabra.I dag fikk vi begge sove lenge også dro vi på trening. Når vi kom hjem var fortsatt huset uten spor av småttiser så da ble det igjen etpar rolige timer. Jeg benyttet sjansen til å lage meg en god kopp kaffe mocca og bla igjennom noen av bladene i kjempebunken med blader som min kjære bror tok med til meg i går (som jeg ærlig og redelig hadde tigget av han under påskudd av å være en vertinnegave).Senere var det julegrantenning på skolen til vår eldste og siden det hadde sluttet å regne tok vi en tur ned. Det var surt og kaldt, men med varm gløgg i kroppen ble det litt bedre. Ungene fikk seg også en tur med hest og vogn og det var kjempestas :-) Så dro guttene og jeg på teater for å se "Jul i Skomakergata" i Ski. Det var en kjempekoselig forestilling så nå fikk vi igjen tilbake litt julestemning selv om regnet øser ned her på østlandet.

 

Det har dessverre blitt lite håndarbeid denne uken, men til uken skal jeg lage både hjemmelagde cookies og fudge som jeg tenkte å gi bort til jul...

Ønsker alle en fin uke!


1 kommentar:

  1. Anonym8/12/09

    hei og hopp! Takk for sist! Høres ut som om dere har hatt en travel, men fin helg!! Deilig med noen timer for seg selv da....det er vel ikke så ofte;) Her senker julefreden seg mer og mer.... Bare noen julegaver som mangler nå så er det meste gjort.... Vi snakkes om ikke så lenge da!!
    Klem Tine

    SvarSlett

Så hyggelig at du vil sende meg en hilsen ♥