lørdag 26. desember 2009

Winterwonderland...
Det var kanskje litt dumt å ønske seg SÅ mye snø til jul, men jammen blir det nydelig her oppe med snødekte trær og hus...Vi hadde en kjempefin julaften med min pappa og tante. Ungene oppførte seg eksemplarisk - ja faktisk var de så snille at julenissen kom i år også! Alle fikk mange fine gaver og vi storkoste oss.
Vi hadde ikke før rullet oss fra middagsbordet julaften før vi igjen stabbet oss bort til bordet for å innta en laaaang og deilig julebrunch 1. juledag sammen med bestemor, Kjell, bestefar og tante. Vi avsluttet med en artig quiz som selvfølgelig damene vant (selv om min kjære mann prøvde å snyte oss for seieren ved å jukse!!!). I dag ble vi invitert på aking sammen med noen venner av oss og det var kjempekoselig. Ungene storkoste seg med aking og pølsespising før vi dro på middag til svigermor. I morgen er det middag hos mamma og på mandag har vi invitert noen venner til litt lett mat og godt drikke :-)

Ha en fortsatt super romjul!

 

1 kommentar:

  1. Så fine bilder :-) Jeg falt skikkelig for nissen. Det var en veeeeldig kjekk mann du ;-) Vi gleder oss stor til mandag. Det kommer til og bli veldig koselig :-) Klem klem

    SvarSlett

Så hyggelig at du vil sende meg en hilsen ♥