mandag 14. desember 2009

Herlig jentekveld...
På lørdag gikk det årlige jentejulebordet av stabelen. Vi er 5 barndomsvenninner som har vårt årlige julebord i november/desember. Dessverre er 5. mann i Singapore for tiden, men hun hadde holdt seg våken så vi fikk Skypet med henne før vi inntok middagen. Jeg er litt ute av trening på matlagingen for tiden, men jentene sa at maten ble god og jeg synes den ble ok selv også. Den hvite cremè bruleen var en fin avslutning på måltidet. Vi hadde det kjempekoselig og jentene ble lenge.
Jeg var så heldig at guttene dro avgårde i 12-tiden så da hadde jeg hele dagen for meg selv. Da var det greit å få pyntet ferdig til jul. Hos oss er det mye rødt i jula og det er intet unntak i år, bortsett fra peishjørnet som i år får være hvit. Jeg har også pyntet ferdig sinkfatet til jul. Siden vi bor rett ved skogen har jeg vært og forsynt meg med granbar som pynt og det ble igrunnen ganske bra. Jeg har også endelig fått frem den 5-armede lysestaken som jeg  har arvet etter min kjære bestemor, den har fått hedersplass under bildene av ungene.

 


I natt fikk både jeg og eldstemann omgangssyke så vi har ikke vært noe særlig i form i dag. Vi er begge på bedringens vei så det er mulig det blir jobb og skole i morgen.


Ønsker alle en super uke!1 kommentar:

  1. Dæven så fint vi har det da :) gleder meg til å komme hjem jeg.

    SvarSlett

Så hyggelig at du vil sende meg en hilsen ♥