lørdag 19. desember 2009

Snart ferdig til jul...
På fredag hadde jeg siste dag på jobb før juleferien, så utrolig deilig å tenke på. Vi har hatt omorganisering gående i høst/vinter og jeg må innrømme at det tar på når gode kollegaer blir oppsagt og hele avdelingen omrokkert, så nå blir det godt med 2 ukers juleferie :-)Nå er det gudskjelov ikke mange julegavene igjen. I år har jeg bestemt meg for at jeg ikke skal stresse med gavene, men ta meg god tid og finne ut hva hver og en skal få før jeg tar fatt på handlingen. Siden jeg jobber i forlag blir det mange fine bøker i julegaver i år, men det er jo ikke alle som ønsker seg det og de skal selvfølgelig få noe annet. I dag gikk derfor turen til Fru Stenbrenden og meg i Sande igjen sammen med en god venninne av meg. Der fikk jeg kjøpt julegaven til mamma som jeg vet hun ønsker seg, jeg fikk kjøpt meg en deilig hvit julekjole som jeg tenkte å pynte med et rødt kjede og jammen ble det ikke med en lekker glasslysestake også gitt.Etter Sande gikk turen til Drøbak og vi inntok en bedre lunsj og latte mocca/chai te hos Bakeriutsalget før vi tok en liten runde i byen. Det ble noen småting der også, blant annet etpar fine pyntehjerter og en deilig duftpose med lavendel til badet. Tilslutt var det å plukke opp gutta som har vært hos mamma fra i går, de var nyklipte (takk mamma) og kjempeblide.
I går hadde vi vaskedama her så nå er huset skinnende rent og julepyntinga nærmer seg slutten. I morgen skal vi til Mortens mormor å levere julegaver og ønske god jul, så drar vi en tur til Mortens bror i samme ærend, før dagen avsluttes med "Julenatt i Blåfjell" på Ski kino (kalendergave sammen med sjokolade). Til uken er det bare etpar gaver igjen (blant annet til min nysnaua mann) og til pappa, men jeg tror jeg vet hva jeg skal kjøpe så det går greit.

Husk å ta dere tid til å kose dere i førjulstiden!


1 kommentar:

  1. Anonym20/12/09

    Hei!
    Så herlig med juleferie!! Høres ut som om du har planene klare og har hatt en julefin helg!!! Takk for kjempe koselig julekort....sendte deres før helga!! Vi gleder oss fortsatt til å feire nyttår med dere..og blir ikke noe stress førstedag da jeg fortsatt er sykmeldt!!! Ønsker dere en fin og fredfull jule feiring!!
    Klem Tine

    SvarSlett

Så hyggelig at du vil sende meg en hilsen ♥