fredag 1. juli 2011

Stue i sommerdrakt...
Ja, hva skal man gjøre når regnet nok en gang høljer ned her på Østlandet? Jo, da gjør man litt om i stua. Sofaen får sommerteppe og sommerputer og lysfatet får nye lysestaker og sommerlige farger. Teppet i sofaen kjøpte jeg på salg hos Dorothea i fjor. Det er fra Wheat og kvaliteten er herlig. De søte putene kjøpte jeg også på Dorothea, de er fra Home Art. Det er et litt annet mønster, men jeg synes likevel de passer fint sammen med teppet. På lysfatet står det lysestaker fra Lisbeth Dahl, lyspakke fra IB Larsen og engler med deilig duft som er kjøpt hos Brocca. Nå er huset nyvasket og klart for SOL og SOMMER!Med et vær som har variert så mye fra dag til dag er det bare å kaste på seg lettere tøy og løpe ut i hagen når man ser glimt av sol. På onsdag ble det mer enn et glimt og vi storkoste oss ute. Mannen med å anlegge nytt bed i hagen, eldstemann i skyggen med en tegneserie, minstemann i bassenget og jeg langflat på en solstol. Noen av bildene er tatt fra trappa opp til loftsstuen over garasjen så dere kan se hagen fra "luften" :-)


Så tenkte jeg å tipse dere om en herlig thaisuppe som jeg fant oppskrift på inne hos Anine i Villa Von Krogh. Denne var helt nydelig. Vi hadde laks oppi vår, da ble det litt mer mat i suppa. Den er relativt hot, men ungene elsket den og det gjorde vi voksne også. Oppskriften finner dere her.

Nå har vi akkurat fortært deilig pizza som mannen har laget og alle koser seg med "Det regner kjøttboller" - nå er det HELG!

Til dere som har ferie ønsker jeg dere herlige fridager, her er det enda en uke til ferien starter for min del, mens mannen og ungene starter i dag - heldiggriser :-)

7 kommentarer:

 1. Å, så herlig innlegg med "litt av alt"!!
  Suppen ser knallgod ut, må sjekke den!!
  Kjempekoselig i stua di, teppet ser lekkert ut!
  Klem♥

  SvarSlett
 2. Hei :)
  Så fint du har det. :)
  Suppen ser veldig god ut.
  Ønsker deg en flott helg, håper solen titter frem. :)

  SvarSlett
 3. Herlige bilder!
  Du har virkelig klart og fange sommeren på bilder i allefall, hihi;) Solen og sommeren er jo så kjapt på besøk, jeg får ikke rotet meg til et eneste bildet jeg da... ligger RETT UT og nyter;))

  Deilig med sommer i stuen, er ikke alltid så mye som skal til, litt søte sommertekstiler og lys. så blir det så koselig ♥

  Den suppen så DIGG ut, skal absolutt testes ut!

  Ha fortsatt fine sommerdager Anett - kos dere;)

  Klem Line

  SvarSlett
 4. Så utrolig fine bilder.Nydelig hage dere har:)
  Ha en superduper fin helg:)
  Klem Nina

  SvarSlett
 5. Anonym2/7/11

  Sommerlig og flott hos deg
  Ikke så mye som skal alltid

  Den suppa så super god ut.. må kanskje testes en dag
  Ha en herlig lørdag, med eller uten sol

  SvarSlett
 6. Masse herlige sommerbilder vennen:)

  Åh jeg elsker thaimat, så den suppa må prøves:):)
  det regner kjøttboller er jo kjempemorsom! Koselig å se en film som faller i smak hos hele familien:) Blir sulten av å se den filmen;) hihi..

  Kos deg masse i uka som kommer:)

  Klem Lise

  SvarSlett
 7. Utrolig koselig hos deg... Både ute og inne!Åh for en stor hage! Så deilig!!!

  Nå er det snart natta på ho mor her!
  Klemmer

  SvarSlett

Så hyggelig at du vil sende meg en hilsen ♥