onsdag 13. juli 2011

Det fins itj dårlig vær, berre dårlig klær - eller?
Da er gjengen tilbake fra en aldri så liten miniferie på hytta til pappa. Jeg begynte ferien på fredag og da bar ferden rett til hytta. Været har mildt sagt vært ustabilt, men når man er på hyttetur er det liksom ikke så farlig. Her er man ute uansett vær og blant aktivitetene guttene elsker står en båttur med bestefar høyt opp på listen. Som dere kan se startet turen rolig og pent med finvær og litt vind, mens den sluttet med kald vind og regnvær. Men, etter en liten halvtime foran peisen var vi opptinte og gode som nye og guttene ELSKET turen :-)


På mandag var det endelig meldt strålende vær, da ble strandbagen pakket for å tilbringe dagen på Norsjø Ferieland ved Gvarv i Telemark. Og jammen var det godt vi dro tidlig for kun en liten halvtime etter ankomst på stranden kom det MØRKE skyer. Men, vi holdt stand og det ble både bading, leking i sanden, isspising, hopping og ikke minst en runde minigolf før vi ga oss og hadde en koselig ettermiddag på hytta.


Siden pappa hadde bursdag onsdagen før vi dro på hytta ble han behørig feiret. På lørdag laget jeg 3-retters middag med krepsesuppe laget fra bunnen til forrett, foliestekt laks med dill, rødløk og hjemmelaget kryddersmør med chili til hovedrett og Pavlova-kake til dessert. Jeg tror både store og små var fornøyde med måltidet :-) Vannliljene og nøkleblomene tok guttene med til meg fra kanotur med bestefar - herlig!

Nå fortsetter ferien med meg og gutta, mannen må jobbe halvannen uke til. Da skal vi en tur til Oslo, vi skal bade, kose oss på Tusenfryd og utforske Fredrikstad, ellers blir dagene lagt opp etter været, men noe må vi finne på hver dag (alle gode ideer til inneaktiviteter for regnværsdager tas imot med STOR takk)!

Jeg ønsker alle en fortsatt herlig ferie!


PS: Jeg glemte kamera hjemme derfor er alle bildene i innlegget tatt med min iPhone...

5 kommentarer:

 1. Så fine bilder :-) det høres ut som om om dere har hatt det fin selv om været har vært ustabilt :-)
  Vi hadde varmt og fint vær her i nord, men i dag er det 10 grader og øs pøs regn :-(
  Vi snakkes :-)
  Klem fra janicke

  SvarSlett
 2. Såå fin familie du har. Ser ut som dåkk har det supert. Ha en god ferie videre:)
  Anki

  SvarSlett
 3. Det så nydelig ut du! :-) Som du sier, ikke dårlig vær, bare dårlige klær. Fint at dere klarer å kose dere uansett, skjønner godt at det er fullt mulig å kose deg på en plass som dette. Fine bilder ;))

  Takk for nydelig kommentar og fortsatt fin ferie til deg :)

  SvarSlett
 4. Å så herleg det må vera å vera i starten av ferien no...
  Her er vi ferdig, på mandag er det tilbake på jobb...
  Været har vore ustabilt her også, men dei siste dagane har vore nydelege :-)
  Ser no ut som om de klarer å kosa dykk uansett vær de også!
  Ha ei fin fin helg og god ferie vidare.
  Klem klem

  SvarSlett
 5. Så deilig det ser ut vennen:)
  Flinke dere er til å skape mange gode barndomsminner for gutta:):) Båttur med bestefar er alltid stas, det husker jeg så godt selv:)
  Og her i Norge kan man ikke la været stoppe en...er jo mye spill og moro en kan finne på inne også:)

  Så heldige dere er som skal til Fr.stad, det er jo den fineste byen i hele Norge;) hihi.. Lørdager er det frimarked i gamlebyen, så da bør dere titte der:)

  Nyt sommerdagene:)

  Klem Lise

  SvarSlett

Så hyggelig at du vil sende meg en hilsen ♥