søndag 17. juli 2011

Sengekos og intens nyting...
Selv om mye av feriepengene brukes til årets sommerferie gir de ekstra kronene også mulighet for å fornye litt hjemme, og her i huset har vi investert i ny seng og nye madrasser. Vår forrige rammemadrass rundet 10 år i år og var klar for utbytting. Mens guttene og jeg var på stranden på torsdag, monterte mannen opp hele sengen så alt stod klart til vi kom hjem. Jeg synes sengen, som faktisk er fra InHouse, er kjempelekker. Men, jeg tror muligens madrassen er for hard for meg. Jeg får gi det litt mer tid for å se om det bare er vanen, ellers må jeg prøve å få byttet min madrass...

I fjor fikk storebror seg ordentlig OnePiece. Nå har også lillebror fått seg onepiece fra Vossatassar. Min gode venninne Katrine jobber nemlig for firmaet og da benyttet jeg sjansen til å få en kul dress til gullet også, og gjett om han var fornøyd! Kuleste 5-åringen i gata!!!

Selv om det stort sett var ganske grått på fredag trosset vi været og satt ute og koste oss med skalldyr og jordbær med vaniljesaus. Vi lagde gratinerte krepsehaler med chilismør, blåskjell i kremet saus og selvfølgelig reker. Måltidet var deilig og selskapet superkoselig :-) Dette er det sommeren dreier seg om, lange sommerkvelder med godt mat og drikke i godt selskap - kan det bli bedre?

Nå er det meldt regn HELE neste uke, men jeg håper de nok en gang tar grundig feil så vi kan få noen soldager innimellom ihvertfall - det er tross alt ferie...

SOL, SOL, kom til meg - REGN, REGN, gå din vei!


9 kommentarer:

 1. Så fint det ble Anett!! Senga er virkelig flott. Ser helt herlig ut den sjømaten deres :o) Dette været her er til å bli gal av....har vært helt nydelig nå med et par dager med sol, men vi vil ha meeerrr.....;o)

  Kos dere videre med ferie og når dere skal til Spania!

  Klem Tine

  SvarSlett
 2. Sengen ser virkelig innbydender ut, InHouse har mye fint, og ikke så verst pris heller. Hvis du er en lettvekter som meg, er det viktig at du har myk madrass. Vi kjøpte ny seng nylig, og da valgte jeg myk madrass, og mannen medium. Hater de harde sengene i syden, må ta kreative løsninger i bruk for å få sove. F.eks sofaputer under lakenet;) Ser dere har hatt en koselig solskinnsdag, sommerklem fra meg:)

  SvarSlett
 3. Grattis med ny seng! Den bamsen har vi også :) Synd at serien den kommer fra er utgått hos Glassmagasinet, siden jeg nå driver og innreder lillebrors rom i stjernetema :) Ha en fortsatt super søndag!

  SvarSlett
 4. Herlig med ny seng! Kunne tenkt meg en selv:)
  Herlige bilder. Viktig å nyte de fine dagene for plutselig er det regnværsdager. Vi får håpe at værmelderne tar feil og at neste uke også får noen fine dager:)
  Ønsker deg uansett ei god sommeruke.
  Klem Vivian

  SvarSlett
 5. Først må jeg bare si tusen tusen hjertelig takk for alle de rørende kommentarene du legger igjen hos meg :) det betyr så enormt mye for meg :)

  Og, så til deg og ditt innlegg! For en nydelig seng, den så virkelig god ut, du har det så fint. Oh, se der er visst rekene på bordet også, det synes jeg er kjempe godt, men synd jeg ikke tåler reker :-(

  Håper du får en flott uke! :-)

  SvarSlett
 6. Åå, nå fikk jeg lyst på reker!! Det så deilig ut! :-) Nydelig seng også! :-) Tusen takk for de fine kommentarene du legger igjen hos meg-kjempekoselig!! Nyt sommeren videre! KLEM

  SvarSlett
 7. I Love your Blog !

  Thank you for the beautiful photos !
  I am your new follower

  greatings from switzerland
  Jacqueline ♡

  http://jacquelineswhitehome.blogspot.com

  SvarSlett
 8. Så UTROLIG flott på soverommer deres, kunne slengt meg på den sengen at this moment!!
  Lekkert, rett og slett!!
  Klemmer♥♥♥

  SvarSlett
 9. deres dekorasjon og bildene er som alltid veldig interessant! hilsener av kjærlighet Angie

  SvarSlett

Så hyggelig at du vil sende meg en hilsen ♥