onsdag 20. juli 2011

Oslotur...


Siden mannen jobber og det kun er jeg som har ferie denne uken, lovet jeg guttene en tur til Oslo med buss på mandag. Det var meldt ok vær så alt lå an til en fin bytur med første stopp på Operaen. Her koste guttene seg med løping, hopping og herlig utsikt over HELE byen!Dessverre viste det seg at værmeldingen nok en gang ikke stemte helt med virkeligheten og vi måtte søke ly for diverse regnskurer opptil flere ganger. Først inne på Operaen, deretter på McDonalds på Oslo S og tilslutt i en spillbutikk med blant annet Lego til den nette sum av 8000 kroner! Er det virkelig noen som bruker 8000 kroner på Lego??? Da det hadde gått 2 timer syntes vi at vi hadde fått nok inntrykk (og nok regn) så da satte vi kursen for bussholdeplassen og tok første buss hjem. Men, alle var enige om at vi hadde hatt en super tur :-)

Vel hjemme ble det et nydelig vær og heldige som guttene var fikk de lov til å bade i naboens fantastiske basseng. Jeg vet hva feriepengene til neste år skal brukes til. Jeg blir nemlig grønn av misunnelse når sola steker og jeg hører det plasker i bassenget og ungene roper på andre siden av hekken!

Sommerklem

5 kommentarer:

 1. Anonym20/7/11

  Så herlig med Oslo tur.. ser ut til at dere koste dere masse.. været er jo ikke til å stole på her til lands så godt en kan søke ly på div plasser..
  Her er vi just kommet hjem fra deilig tur til sol og varme på Rivieraen..
  fortsatt god sommer til deg.
  Håper på sol og varme her til lands også

  SvarSlett
 2. Ser dere har kost dere, både i Oslo og hjemme hos naboen:) Herlige bilder med flotte gutter i turbofart som barn skal;) Trodde et øyeblikk at du hadde kjøpt lego for 8000!!! Kos deg resten av ferien, sommerklem:)

  SvarSlett
 3. Ser ut som en finfin tur :)

  Bare innom for å ønske god sommer!

  PC-crash og bare tyvlåner PC et øyeblikk her :)

  Sommerklem fra Tove

  SvarSlett
 4. Anonym21/7/11

  Så herlige bilder :) Godt å komme seg bort en tur <3

  SvarSlett
 5. Ser at guttene koser seg ja :o)

  Ha en fortsatt fin sommer Netta :o)

  SvarSlett

Så hyggelig at du vil sende meg en hilsen ♥