søndag 26. juni 2011

Så kom endelig sommeren på besøk...Vi begynte alle å bli usikre på om sommeren noen gang skulle komme, men denne helgen har vist at sommeren er her! Selv om fredagen var en heller våt affære våknet vi til strålende sol her på østlandet på lørdag. Da var det bare å avlyse alle avtaler (shopping på Sandvika storsenter), få på seg soltøyet og kaste seg i solstolen. Men, før alt dette kunne skje var det div. ting som måtte ordnes og innen jeg kom meg i solstolen var sola borte - for godt!!! Da var det bare å finne frem pledd og late som om dagen var like varm som vi fikk lovnader om på morgenen :-(

Gårsdagen ble en meget rolig dag med besøk av naboen med barn på kvelden for å fortære min manns vietnamesiske taco (kjøtt og salat med diverse dipper og stæsj), drikke litt vin og skravle masse. Det var godt kvelden ikke ble for sen for urtidlig idag stod vi opp for å dra til Sverige å handle. Jammen var vi ikke på grensa før (nesten) alle andre. Da ble det handlet mat, tøy og diverse til ungene i en fei før vi kastet oss i bilen og dro hjem til solveggen - og i dag fikk jeg faktisk litt sol på meg. Vi fikk også hyggelig besøk fra Etnedalen av en gjeng som emmigrerte over til søta bror for helgen. På vei hjem kom de innom og da fikk de nybakt eplekake, vaniljeis og boller. Tusen takk for kjempehyggelig besøk Tine & co :-)

Ellers kom årets basseng i hus i helgen og tålmodige som barn flest er var begge guttene oppi 1 minutt etter at vi har fylt bassenget med vann - og det var ISKALDT! Men, de koste seg og da er det jo greit.

Dagens bilder er et sammensurium av diverse "happenings" i helgen. Eplekake til dagens lunsj, roser på hell, lavendel og humle, nyanskaffet oliventre, iris i blomst og gutter som koser seg i solen (hvis noen lurer på antrekket til minstemann så er dette husets dommerantrekk når man skal dømme håndballkamp med liten ball) :-)

Ønsker alle en fin uke!

11 kommentarer:

 1. så ut som en herlig dag:)
  Eplekaken så veldig fristende ut!

  Så fine bilder med humlen! bra knipset:)

  ha en fin kveld!
  klem ellemell

  SvarSlett
 2. What a weekend;)
  Høres jo ut som den har vært helt perfekt!!
  Sommeren kom litt her i dag og, men før jeg oppdaget det begynte jeg på storrengjøring på kjøkkenet, så sommerdagen ble tilbrakt der!

  I morgen skulle det regne igjen så jeg på meldingen, typisk!

  Kjempefine bilder som vanlig hos deg ♥

  Ha en fin, ny uke!

  Klem Line

  SvarSlett
 3. ....gjesteopptreden...vil ha mange dager med sol jeg!!
  Klem♥

  SvarSlett
 4. Herlige bilder og herlige unger. Ikke rart for jeg tror de har en herlig mor også:) Lurt å prioritere å være ute fremfor storsenter. Her har vi arrangert NM i minigolf i helgen og stått inne i en kiosk for det meste av helgen. Men det var hyggelig likevel. Kom til Sandefjord å kjøpe fiskekasser, fikk den for 120 kr her:) Artig at du like den;)

  SvarSlett
 5. Jaaa det var så deilig:) Vi bare løp i vei på stranda, og jeg hadde bare lyst til å stoppe tiden.. men det går jo ikke, og idag var det regn igjen... jippi:(

  Men godt dere er flinke å nyter mens det står på vennen;) høres helt fantastisk ut:)

  ha en super uke:)

  Klem Lise

  SvarSlett
 6. Så mange fine bilder du tar :)
  Høres ut som dere har hatt en knall helg. Her er været så som så...

  Klem

  SvarSlett
 7. Takk for herlig servering Anett!!! Veldig koselig og se dere alle igjen!! Kjenner at det må ikke bli så lenge til neste gang :o)

  Dere har virkelig en perle for late-lange-sommer dager!!

  Klem Tine

  SvarSlett
 8. Deilige sommerbilder...og slike dager vil vi ha mange av!!
  Greengate formen din har jeg i lysblå....og så ofte som jeg bruker den da!

  Ønsker deg en fortsatt fin uke:o)

  SvarSlett
 9. Nyt sommaren!
  Kan vi også få smake den ;-)

  SvarSlett
 10. Anonym29/6/11

  Full fart hos dere skjønner jeg
  deilig å nyte sola,, har lært at når den endelig er framme er det bare å få satt seg fortest mulig ned og bare nyte..

  SvarSlett
 11. Anonym30/6/11

  Takk for kjempekoselig stund med omvisning og servering.Den eplekaka di den var helt nyyydelig.Været viste også fra sin beste side,håper på fine soldager her i Etndal også.Nå regner det(som om det var noe nytt)her,men får håpe det gir seg SNART.Hils.
  Hilsen Gerd...

  SvarSlett

Så hyggelig at du vil sende meg en hilsen ♥