søndag 5. juni 2011

Alt godt må ta slutt en gang... 

Det er ingen hemmelighet at vi har en fantastisk langhelg bak oss. Jeg har hatt fri siden torsdag og FOR noen herlige dager det har vært. Uten store planer var vi frie til å kunne nyte hvert minutt av helgen, og det har vi jammen gjort. Ungene har badet i sprederen, hatt besøk av gode venner, overnattet hos farmor og ellers kost seg ute helt til leggetid. I går ble kvelden tilbrakt i kosekroken ute med lørdagsgodt og hver sin DVD-film - gjett om det var stas!En liten plan jeg hadde i helgen var å ta en tur til mitt hjemsted Sande sammen med min gode nabo Janicke. Det skulle være åpning av sommerutstilling i min venninnes butikk Fru Stenbrenden & meg. Vi hadde en super dag med lunsj på den lokale kafeen, shopping i den fineste butikken jeg vet om og samvær med gode venninner. Kvelden ble sen da den gode naboen søkte tilflukt hos oss siden mann og barn tilbrakte natten i skogens mulm og mørke. Kan man avslutte en solskinnsdag bedre enn med cava, levende lys og skravling?Etter en dag med litt trening, mye sol, koselig besøk av familie til middag og masse kos er det nå på tide å gjøre huset klart til en ny uke. Bildene over viser at vi fortsetter den gode trenden med deilig frukt, denne gangen som dessert etter en middag med kylling- og pastasalat, foccacia og aiolo :-)

Solskinnsklem


11 kommentarer:

 1. Herlige sommerbilder <3

  SvarSlett
 2. Høres ut som en perfekt langhelg. :)
  Herlige sommerbilder du viser. :)
  Ønsker deg en fin kommende uke.

  SvarSlett
 3. JA, vi har jammen kost oss :-) Gleder meg til flere lange deilige sommerkvelden på terrassen med cava og lys :-)

  Klem fra Janicke :-)

  SvarSlett
 4. Herlige sommerbilder Anett;))
  Her har vi og koooosa oss i langhelgen ♥
  Men nå er det spådd litt reng utover i uken, så det er nok ikke helt sommer enda;))

  Kos med venninne og cava da, det hørtes FLOTT ut;)) Og all den herlige frukten, nammm...

  Ha en fin, ny uke!

  Klem line

  SvarSlett
 5. Herlige sommerbilder, Anett...dere har nok som mange andre(inkl meg:-) hatt en fantastisk langhelg...måtte bare sommeren fortsette..

  Ha en finfin mandag og helg!
  Klem Bodil

  SvarSlett
 6. Nydelige bilder :-) Ser ut til at ingen av dere har hatt det fælt i helga, hehe. ser virkelig bra ut :-) kos dere like mye i uken som kommer, ha en fin mandag :)

  SvarSlett
 7. Takk ofr gode tips Anett;)
  Jeg skal teste ut den matdagboken tror jeg...
  Sikkert ikke så dumt og bli litt bevisst på hva man spiser;)
  Og den boken er nok bra ja, likte PULS sendingene med ham og, virker veldig flink;)

  Ha en fin kveld!

  Klem Line

  SvarSlett
 8. Herlige sommerbilder. :) Skulle ikke tro at vi hadde det været for bare noen få dager siden. I dag er det skikkelig lummert og jeg venter at det kommer torden for å klarne det trykkende været. I dag blir det inneaktiviteter på meg. Har en del å gjøre meg ajour på hjemmekontoret mitt. Hi, hi, sortering må til her.

  Ønsker deg en fin tirsdag!
  Klem,
  AW

  SvarSlett
 9. Først tusen takk for kos kommentar hos meg. Så får du en kos en tilbake selvfølgelig;) Fntastiske sommerbilder av herlige barn. La oss håpe både for store og små at vi får mange mange fler av disse.
  Klem

  SvarSlett
 10. Heisan du.
  Så flotte sommerbilder du viser. Fikk helt vann i munnen...
  Klæm Susanne

  SvarSlett
 11. Titter innom for å ønske deg god sommer.....og kos deg masse. Klem fra meg

  SvarSlett

Så hyggelig at du vil sende meg en hilsen ♥