søndag 19. juni 2011

Hagefryd...

Innlegget jeg skulle hatt på fredag, som dessverre måtte utgå pga regn, kunne gjenoppstå i dag takket være en nydelig dag på østlandet i går. Da bar det ut i hagen for å forevige hagens tilstand en ettermiddag i juni. Jeg pleier som regel å være tidlig ute med å plante blomster i hagen, men i år har jeg vært usedvanlig sen. De flotte blomstene i krukker er kjøpt på et lite koselig gartneri ved Nevlunghavn og hos Bo grønt i Drøbak. Ellers har vi masse kirsebær og plommekart i år så vi får se om vi endelig får smakt på de :-O Det siste bildet viser duftskjærsminen som jeg plantet på sensommeren i fjor. Den er blitt stor og flott så nå venter vi bare på søte velduftende blomster :-)
På forsiden av huset har vi to steinbed som er plantet med diverse stauder. Noen ble kjøpt når vi flyttet inn og resten ble plantet i fjor. Utrolig nok kan jeg ikke navnet på noen av staudene, men flotte er de ihverfall. De gule tror jeg egentlig er villblomster, men de står så fint så de skal få bli. Kaktusen får kjempefine rosa blomster på sensommeren. Ellers går bedet i gult, lilla og hvitt. Når været tillater det tar vi frokosten her og nyter synet av blomstrende bed...

Etter en tur på trening i dag morges dro guttene og jeg til Drøbak. Det har vært mye energi i heimen i helgen så etter den obligatoriske cafèturen gikk vi bort til torget så ungene fikk ut litt energi. Etter en halvtime var de klare for å dra til bestemor. Der koste vi oss med medbrakt pasta carbonara og is :-)

Jeg ser frem til en litt roligere uke, blant annet med treff hos en god venninne av meg i Oslo på tirsdag. Da kommer også en annen god venninne som bor i Singapor og det gleder jeg meg MASSE til!

Bonne nuit!


11 kommentarer:

 1. Nydelige sommerbilder :-) Nå håper vi bare at sol og varme varer! ( selv om det kan se litt mørkt ut i uken som kommer )

  Vi møtes plutselig :-)
  Klem fra Janicke

  SvarSlett
 2. Herlege bileter! Så masse fint som bløme hjå deg no. Seint ute med planting i hagen i år eg også, ikkje vore noko særleg med sommar her enno... Men, håper den kjem no snart... :-)
  Ha ei fine ny veke.
  Klem klem

  SvarSlett
 3. Åååå, heldige dere som har finvær.....!! Her har det vært øse pøse nesten i hele helga...finværet kom nå på kvelden!!

  Er dere hjemme i helgesvingen??? Vi tar mest sannsynlig turen til Åmål på fredag og blir til søndag.....

  Ha en fin fin uke!!

  Klem Tine

  SvarSlett
 4. Så utrolig fine bilder:) Nydelige blomster dere har i hagen:)
  Jeg ønsker meg masse stauder og viltvoksende blomster jeg også, men vet lissom ikke hvor jeg skal starte:P de staudene er jo så små, og tar jo år og få de store..sukk..ikke noe for meg som er utålmodig:P

  Vi bloggjentene fra Fr.stad har snakket om en Drøbakstur utover. Aldri vært der før jeg..kanskje du vil bli med:):)

  Klem Lise

  SvarSlett
 5. Heia! Åh elsker å være her inne hos deg. Alltid så fine bilder som jeg har sagt før også;) kan du komme å plante hos meg og eller? ;) får det liksom ikke til. Men i år har stemoren overlevd..haha. Må være regnet! ;)
  Herlig med Drøbakstur. Må komme dere ut hit;) hehe

  Ha en fin uke med venninnekos og alt. Skal du forresten på glansdagen!
  Klemmer;)

  SvarSlett
 6. Sier meg enig med Lotta her, knallfine bilder! Skulle ønske hagen vår var i nærheten av å være like fargerik ;) Jaja, kanskje til neste år. Her går det mest i potteplanter. Satser på bed til neste år tenker jeg.

  Ha ei fin, rolig uke :)

  SvarSlett
 7. Så flotte blomsterbilder - kos med steinbed - og deilig å nyte synet med en kaffekopp :)

  Og så mange flotte Flipp flopper - litt av en samling. LOVE it :)

  Nyt kvelden..
  Her regner det i strie strømmer og vi skal avgårde til grillfest ;)

  Klem fra Tove

  SvarSlett
 8. Så fine hagebilder, så masse flotte blomster og planter du har!
  Og Drøbak er nydelig, vi prøver også å ta noen turer og kafébesøk dit så ofte vi kan :)
  Klem

  SvarSlett
 9. Anonym21/6/11

  Så fine bilder :) Den lykten din var kjempelekker!!! Ha en fin dag <3

  SvarSlett
 10. Hei på deg! Så fine og stemningsfulle bilder. Ble rent inspirert til hage fotografering jeg også- Må bare vente på daglys.
  KLem

  SvarSlett
 11. Hei♥
  Så mange flotte blomster du har i hagen din, elsker slik inspirasjon!!!
  Ser ut som dere hadde en fin dag i Drøbak, håper jeg får oppleve denne byen snart, mannen har nemlig lovet meg en tur dit hihi:))
  Klem♥

  SvarSlett

Så hyggelig at du vil sende meg en hilsen ♥