onsdag 13. april 2011

Velkommen...På søndag fikk jeg endelig kjøpt inn noen påskeliljer og stemorsblomster til trappen. Jeg hadde også noen Erica fra i høst som jeg var så fine at jeg ikke hadde hjerte til å kaste de, jeg synes de passer fint sammen med påskeliljene. Den lille krakken kjøpe jeg på Home & Cottage i fjor og den lille blomsterkassen kjøpte jeg på samme sted i år. Jeg liker så godt den rustikke fargen og ikke minst den fine prisen på produktene til InHouse. Det søte fuglebadet kjøpe jeg i Danmark i fjor og fuglekassen på Kremmerhuset sammen med den nye dørmatten som ønsker alle som kommer innom "Velkommen" :-)Da jeg var innom årets første loppemarkedet på søndag fikk jeg tak i to kjempefine norgesglass til den nette sum av kr. 35,-. Det var ikke store fangsten, men jeg var veldig fornøyd likevel. Etter å ha kikket rundt på forskjellige blogger vet jeg at norgesglass både kan brukes som oppbevaring for t-lys, vaser, til korn og masse annet. Skulle jeg trenge flere glass hadde visst mamma mange i kjelleren så jeg må nok ta en titt neste gang jeg er innom.

I dag har jeg hatt fri igjen og jeg kjenner at det er godt for kropp og sjel å kunne ta det litt med ro. Nå er det bare noen få dager igjen til påske og da blir det en hel uke fri og det gleder jeg meg masse til. Vi skal være endel hjemme og litt på hytta til bestefar uten snø, men med desto flere gåturer.

Ønsker alle en fin onsdagskveld!

11 kommentarer:

 1. Kjempe flott det ble på trappa deres Anett!!!! Alle de flotte tingene og blomstene!! Virkelig koselig velkomst!!

  Her har bonden og jeg vasket første etasjen, så nå mangler det bare litt pynt og noen påskeblomster så er vi klar for en laang og god påske ferie!!

  Ha en fortsatt fin uke :o)

  Klem Tine

  SvarSlett
 2. Virkelig nydelig inngangsparti, heldige gjester som møter et så flott arrangement:)

  SvarSlett
 3. Sukk... du og dine flotte bilder;)
  Herlig miljø du har laget på trappen ♥
  Men har du zinkhuset og fuglehuset ute hele tiden? Her tror jeg desverre det hadde blitt fort borte, det er så synd!
  Er jo så lekkert med slikt et flott inngangsparti;) Likte foressten dørmatten veeeeldig godt, er det en nyhet på Kremmerhuset, slik at den fortsatt er og få tak i ??

  Ha en finfin kveld;)

  Klem Line

  SvarSlett
 4. Å, så fint du har det på trappa - flotte blomster og kjempesøtt sinkhus og fuglehus. Veldig koselig der!
  Klem fra Bekka

  SvarSlett
 5. Flott inngangsparti..
  Mj

  SvarSlett
 6. Så trivelig velkomst utenfor døren hos deg. :)

  SvarSlett
 7. så utrolig fint du har det på trappa!
  virkelig innbydene og koselig- her fikk man lyst å gå inn på besøk!:)
  er det du som har amlt "lerkestien" på huset? det var gøy, om det er adressen!:)

  fin torsdag!klem ellemell

  SvarSlett
 8. Såå koselig♥ Flink du er!!!
  Det fuglehusetsom du har står HØYT på ønskelisten, bare nydelig♥

  Ha en fin dag!
  Klem!

  SvarSlett
 9. Heisann!!!
  Ååå nå ble jeg inspirert til å handle inn til inngangspartiet hos oss også! Her er det tomme krukker, og ikke noe veldig hyggelig velkomst - må prøve å få tatt meg en tur å shoppet litt!

  Ønsker deg en fin torsdag! Klem fra Livy

  SvarSlett
 10. Så koselig pyntet på trappen din! Her må man føle seg velkommen. Har plantet litt ute og pyntet litt inne jeg også, så nå er jeg klar for påske.
  Ønsker deg en fin torsdagskveld!
  Klem T

  SvarSlett
 11. Her hadde jeg følt meg veldig velkommen, men spørs om jeg ikke bare hadde satt meg ned på trappa di og titta på den nydelige pynten:):)

  Jeg har fått en hel haug Norgesglass nå jeg også, så nå må jeg vel finne på noe lurt med dem... er måte må mange jeg kan ha med mel og kaffe i;)

  Ha en super helg, snart;)

  Klem Lise

  SvarSlett

Så hyggelig at du vil sende meg en hilsen ♥