søndag 24. april 2011

Også kom påskeharen...

Da er nok en herlig påske på hytta over. Vi har hatt strålende vær fra vi kom på torsdag til vi dro i dag. Ungene har kost seg ute med plukking av herlige hvitveis, løpt på brua og kastet stein i vannet. Bestefar har stått opp grytidlig med en hyperaktiv 5-åring så mor og far kunne sove lenge, han har laget istand deilig mat og ellers gjort alt han kunne for at vi skulle ha det bra og det lyktes han jammen godt med :-)  


Selv om det nok kun er minstemann som tror på påskeharen er det fortsatt like stas når vi etter påskelammet begynner å lete etter eggene som påskeharen har vært og gjemt mens vi har vært i Bø og badet i bassenget der. Denne gangen hadde påskeharen vært en liten luring så eggene var godt gjemt, men guttene fant de til slutt og den ene sjokoladen etter den andre gikk ned på høykant :-)

Etter at vi kom hjem i dag har vi hatt en veldig rolig dag. Vi har kost oss i solen og ungene har lekt så fint. Da er det godt å tenke på at vi ha enda en nydelig dag i vente før det blir jobb igjen på tirsdag.

NYT FRIDAGEN!

6 kommentarer:

 1. Anonym24/4/11

  Herlige bilder..
  Fantastisk påske vi har hatt iår.. tenk t-skjort vær i april..... deilig

  SvarSlett
 2. Heia! Flotte bilder som alltid! Du er så flink til å fange øyeblikk!
  For et herlig påskevær! Helt herlig!
  Klem og god siste fridag:) Jeg skal beg å jobbe til torsdag. Har ikke jobbet på 4 år, så det blir rart. Har 2 år igjen på skolen, saa dette er en ekstrajobb vedsidna da. Gleder meg! Ps. Sender gk på tirsdag:)

  SvarSlett
 3. SÅ herlige bilder!
  Høres ut som dere har hatt en herlig påske ♥
  Er så flott og se slike bilder av forventningsfulle barn på påskeegg-jakt;))
  Og for en snill Bestefar!

  Ha en herlig og kos siste påskedag i morgen;)

  Klem Line

  SvarSlett
 4. Så kosleig med bilderas fra påsken!
  Både ser og høres ut som dere har hatt det helt topp i påsken, men er helt enig med deg- veldig glad for at vi har en fridag til:) godt å være hjemme litt også:)

  klem ellemell

  SvarSlett
 5. For en deilig påske dere har hatt :-) men jeg må si det var godt å få dere hjem igjen også ;-)
  Klem fra janicke

  SvarSlett
 6. Hei på deg!! Ser virkelig ut til at dere har hatt en flott påske!! Masse nydelige blomster...vår;o) Her har vi flust opp med aktiviteter om dagen! Mange søte små ullet goinger;o)

  Vi snakkes litt senere ang. besøket....må blir ferdig med lamminga først;o)

  klem Tine

  SvarSlett

Så hyggelig at du vil sende meg en hilsen ♥