fredag 1. april 2011

And the winner is...


Da har det endelig blitt 1. april - enda en måned nærmere sommeren og snart er det påske :-) Og ikke nok med det - i dag har jeg trukket 3 heldige vinnere i min giveaway! Det ble tilsammen trukket 89 lodd og trekningen foregikk med Random.ord. Vinnerne er:

1. premie:


Årsabonnemenet av Vakre Hjem & interør ble vunnet av AbluMoo. Hun har fulgt meg en god stund og legger alltid igjen en søt kommentar på bloggen min. Hun har en herlig og fargerik blogg du bør ta en titt på :-)


 
2. premie:


Det røde flanellsengesettet fra Home & Cottage ble vunnet av Typisk Nina. Hun er en kjær bloggvenninne av meg og skriver alltid så utrolig koselige hilsener til meg. Hennes kommentar på giveawayen var: "Vi trenger sårt nytt sengetøy, så jeg prøver meg med 2 lodd! (Er vel ille når mannen klager...?)", da var det ekstra gøy at hun vant hos meg :-)


 
3. premie:Det grårutete flanellsengetøyet, også fra H&C, var det Karianne som vant. Hun er et nytt bloggbekjentskap for meg og har en nydelig blogg som jeg har blitt ivrig leser av.

For de av dere som vant sengetøy kan jeg fortelle at akkurat nå har de 50% på mange sengetøy på Home & Cottage - i tilfelle dere ønsker å kjøpe ett sett til...

 
Så var det ekstratrekningen blant mine kjære følgere som nå er oppe i 105. Vinneren av en fin såpefisk fra HC Company og en deilig klut fra Himla ble:
Anette med den nydelige bloggen Hvit romantikk


GRATULERER til alle vinnerne. Send meg navn og adresse på e-post: anett.s.hovden@gmail.com så kommer premiene i posten om kort tid :-)

Nå er det endelig fredag - den beste dagen i uka :-) Her er det stille og rolig nå. Minstemann er i bursdag og størstemann er hos en kompis. Så med denne kjekke karen ønsker jeg dere alle en GOD HELG!

13 kommentarer:

 1. Gratulerer så mye til de heldige vinnerne!

  God helg!
  Klem

  SvarSlett
 2. Heldige vinnere av flotte premier!! Gratulerer til alle!!

  God helg til dere alle!!
  Hils!!

  Klem Tine

  SvarSlett
 3. Deilig, deilig med VÅR ♥
  Gratulerer til de heldige vinnerne;))

  Ha en fiiin helg, kos deg med dine Anett ♥

  Klem Line

  SvarSlett
 4. Ååå, nå ble jeg glad :-D
  Og ikke minst takk for den flotte omtalen om bloggen min!
  Har sendt deg mail!

  Klem Karianne

  SvarSlett
 5. Er det mulig?! Vant jeg? HURRA!!! :)

  Nå er jeg i Stockholm på et hotellrom og skulle bare sjekke som snarest innom nett, og vips ser jeg at jeg har vunnet 1.premie hos deg. Så stas!
  Og det kort tid etter at jeg vant en kjempefin premie på en annen blogg. Jeg må være inne i en heldiggris-sky. Tusen takk for at du skriver så pent om bloggen min også.

  Hoho - sa jeg at dette var stor stas? Stor stas! :D

  SvarSlett
 6. En kjekk gutt du har Netta :o)
  Grattis til de heldige vinnerne!!

  Ha en fin helg :o)

  SvarSlett
 7. Gratulerer til alle vinnerne, herlig med nytt sengetøy:) Ønsker deg en god helg, og takker for tips om sengetøyslag hos Home & Cottage, klem fra meg

  SvarSlett
 8. Gratulerer så mye til heldige vinnere!
  En herlig og sjarmerende gutt du har.
  Ønsker deg en fin søndag!
  Klem T

  SvarSlett
 9. Gratulerer så masse til dei heldige vinnarane! Verkeleg flotte sengesett du hadde plukka ut.
  Og så må eg jo få takka for award og utfordring under her :-) Så artig! Har ikkje vore så aktiv i bloggeland den siste tida, så oppdaga den ikkje før i dag, men skal nok ta utfordringa ein dag snart... :-D
  Ha ein fin fin søndag vidare!
  Klems

  SvarSlett
 10. Næææ så gøy! Tusen takk, nå ble jeg glad (mannen også :p)!!! Nå må vi spandere på oss ett til ;) og takk for så fine ord, du er skjønn! Klem

  SvarSlett
 11. Og nydelige bilder av gutten din, virkelig en pen gutt :)

  SvarSlett
 12. Grattis til de heldige vinnerne, det var flotte premier:)

  Fine bilder av tøffe gutten din:)

  Ønsker deg en fin uke.

  Klem Lise

  SvarSlett
 13. Tror søren meg jeg glemte å legge igjen noen ord. Men jeg venter bare spent på neste give-away, jeg.. Og jeg har god tid.
  Han minste kjekken, da! Herregud, for noen flotte bilder og flott gutt... Ligner på mamma, eller?? hihihi

  SvarSlett

Så hyggelig at du vil sende meg en hilsen ♥