fredag 29. april 2011

Helg med smak av sommer...


Kort innpå for å ønske alle en fin helg. Her har vi startet helgen i loungen på verandaen med en drink, hjemmelaget porsjonspizza a là Morten, cappucino, jordbær og koselig besøk av mamma. Resten av helgen skal fylles med bursdagsfeiringer av niese og svigerinne og ellers MASSE kos :-)

Så vil jeg ønske mine nye følgere hjertelig velkommen. Så koselig at dere vil følge bloggen min, jeg håper dere finner noe dere liker inne hos meg.

GOD HELG!


12 kommentarer:

 1. Aahhh... flotte bilder!
  Nå fikk jeg veeeeldig lyst på jordbær ♥
  Kos dere masse i helgen;)

  Klem Line

  SvarSlett
 2. Tror ikke jeg har vert her inne før..
  Må bare si..elsker koppene sammen med jordbær..mmm
  Delikat!

  Fin helg til deg!!

  Eldrid

  SvarSlett
 3. God morgen, Anett og takk for så kosleig kommentar!! PRikker er herlig, og helgen din høres fin ut!!! Nydelige bilder her og under, ha en strålende helg. klem fra Marianne Morgenfugl;-)

  SvarSlett
 4. ÅÅh, nå fikk jeg skikkelig lyst på jordbær! :) Det så utrolig deilig ut! ;) Kos dere masse i helgen! ♥

  klem Frøken H

  SvarSlett
 5. sommerfornemmelse:)

  her er det bare sol og fint vær også... helt herlig!
  nyt hekgen!
  klem ellemell

  SvarSlett
 6. Herlege farga! Raudt er så friskt og fint og litt sommar når det blir presentert på den måten der... Takker for koseleg helsing, rekna med det kanskje kunne vera nokon som hadde misstanke alt... og godt å endeleg berre kunne få dela det :-D
  Ha ei fin fin helg vidare!
  Klems

  SvarSlett
 7. Elkser bildet ditt,Anett!!
  klem og god helg videre♥

  SvarSlett
 8. Nå sitter jeg i sofaen og koser meg en hel masse med Vakre hjem og interiør. Stor stas! Tusen takk for det! Jeg må bare si at jeg synes det er ganske fantastisk å vinne en så fin premie. :)

  SvarSlett
 9. Hei! :-) Gratulerer!! Du har vunnet min give-away, og får en knaggrekke i posten, hvis du sender meg adressen din på: post@miasinterior.no :-) KLEM

  SvarSlett
 10. Hei:)Så fin blogg du har!Legger meg til som følger:O)Velkommen skal du være hos meg også..Ha en videre fin 1 mai og gratulerer med vunnet giveaway:O))mvh kathrin

  SvarSlett
 11. Hei Anett ! :)

  Her har det gått i ett og jeg har helt glemt å takke deg for gaven. Tusen hjertelig takk søte du ! ♥ Beklagelivis hadde den søte såpefisken knekt på veien til meg, men den dufter nydelig og er nå tatt i bruk istedenfor at den henger til dekorasjon. ;)

  Håper dere har kost dere i helgen. ♥

  Stor vårklem fra Anette

  SvarSlett

Så hyggelig at du vil sende meg en hilsen ♥