fredag 31. desember 2010

Nettas årskavalkade 2010...

Som så mange andre måtte også jeg ha en årskavalkade på bloggen. Her er Nettas bloggår 2010:

JANUAR
Januar er vår families store bursdagsmåned, da har både eldstemann og jeg bursdag. Nespressomaskinen som vi er blitt helt avhengige av kom i hus, vi gikk på ski og det var stort nyttårsball!


FEBRUARI februar ble min og mannens bursdag feiret blant annet på Holmsbu spa og herlige STORE kopper fra Home & Cottage kom i hus. Vinterferien ble brukt til å pusse opp kjøkkenet...


MARS


Mars ble en måned med MANGE besøk hos tannlegen for oss. Lukas slo løs tannkjøttet og måtte sy, for uken etterpå å slå løs den ene fortanna. Så stod påsken for tur, jeg lærte meg å lage verdens beste knekkebrød og NIB hadde spisestueutfordring :-)


APRIL
Med april kom de første vårtegnene og vi hadde en fantastisk tur med bror og familie til Bloksberg ved Tønsberg. Dette var også en av de siste turene til mamma sitt torp i Sverige, og dessverre også til min yndlingsbutikk Noll 54 i Karlstad.


MAI

17. mai feiret vi hjemme med langbord for familie og venner utenfor huset - kjempekoselig.


JUNI


Som vanlig ble St. Hansaften feiret på en stor strand i nærheten og bålet var ENORMT. Green Gate-samlingen ble påbegynt og vi hadde mange koselig kvelder med gode venner foran utepeisen.


JULISå var det sommerferie. Denne ble brukt til oppussing av systua, også hadde vi en herlig tur til Cervo i Italia med min mamma.


AUGUST

 Vi fortsatte deilige sommerdager også i august med bading i bassenget og tur til Danmark. GG-samlingen vokste ytterligere...


SEPTEMBERSeptember måned var en nydelig måned med mange deilige sensommerdager. Jeg fikk mange fine turer i skogen og inngangspartiet fikk høstdrakt.


OKTOBER


Oktober var en spesiell måned i vår familie. Espen, min manns bror, døde etter å ha vært syk i mange år. Vi fikk mye støtte og trøstende ord fra venner, bloggvenninner og familie. Det begynte å bli kaldt så strikkegenserne ble tatt frem, også feiret vi Halloween.


NOVEMBER
Så var november her. Vi feiret 5-årsdag for lille Lukas, hadde en flott tur til Skeikampen, Adam ble håndballagets toppscorer og jeg startet min "karriere" som kremmerhuslager.


DESEMBER
Når desember gjorde sitt inntog ble huset pyntet, juletreet "hogget" og juleroen senket seg.

Nå vil jeg ønske alle en fantastisk nyttårsfeiring og hell og lykke i det nye året!

Nyttårsklemmer fra


8 kommentarer:

 1. Nydelig kavalkade :)

  Takk for masser av god inspirasjon og koselige kommentarer i året som har gått.. Et bloggvennskap jeg setter stor pris på!

  Gleder meg til å følge med videre i 2011 :)

  ♥ GODT NYTT ÅR! ♥

  Nyttårsklem fra Tove

  SvarSlett
 2. Masse godt nyttår til deg :-) og alle gode ønsker for deg i det kommende året :-)

  SvarSlett
 3. Godt nyttår:) Kos deg masse:)
  Koselige tilbakeblikk:)

  Klemmer

  SvarSlett
 4. En kjempekoselig kavalkade Netta.....og nydelige bilder!!
  Alt godt ønskes for deg i det nye året!
  Klem fra din bloggvenn Liven:o)

  SvarSlett
 5. Martin1/1/11

  Godt nytt år søs! Bloggen din er knall - Stine og jeg er meget trofaste lesere og koser oss med de alltid veldig fine bildene og tilhørende tekst. Skulle jeg ønske meg noe for det nye året så måtte det være flere innlegg pr uke :-) klem fra brodern

  SvarSlett
 6. Anonym1/1/11

  Dette var en flott og hyggelig oppsummering, Anett! Dere er en meget sosial og aktiv familie. Du legger mye arbeid i bloggen din, og det er også tydelig å se av det inspirerende resultatet. Du har virkelig blikket for de gode bildene. Keep it up! Godt nyttår til dere alle fra pappa (Har ennå ikke helt skjønt hvordan jeg legger inn en kommentar)

  SvarSlett
 7. Herlig kavalkade Netta-vennen;))
  Nydelige bilder!
  Gutta dine er bare så herlige ♥
  Gleder meg masse til og følge deg og bloggen din videre, jeg setter stor pris på dine alltid så koselige innlegg og flotte kommentarer hos meg;) Du har blitt en god blogge-venninne som jeg er veldig glad jeg fant i dette bloggelandet;)

  Kos dere disse siste, late dager før hverdagen innhenter oss (skal bli litt godt og syns jeg da...)

  Klem Line

  SvarSlett
 8. Heisann!
  Riktig godt nyttår:)
  Super fin årskavalkade! Flotte bilder-og tøffe gutter;)
  Gleder meg til å ta fatt i et nytt blogg år med deg)

  Klem

  SvarSlett

Så hyggelig at du vil sende meg en hilsen ♥